Лайм

Свічка за упокій кар'єри: MELOVIN різко відповів на гомофобне висловлювання Ірини Федишин

Артист написав пост на цю тему

Українська співачка Ірина Федишин нещодавно зробила скандальну заяву про представників ЛГБТ-спільноти, через що опинилася в центрі чергового скандалу. За її словами, це важкий гріх, а люди нетрадиційної орієнтації самі руйнують своє життя.

"Я абстрагувалася від цього. Незважаючи на те, що ЛГБТ-спільнота – я це не розумію, для мене це великий гріх. Але я цих людей не засуджую, тому що це їхнє життя, і вони самі його руйнують. Якщо вам так подобається… ми всі відповідатимемо перед богом, - заявила виконавиця.

Фото: instagram.com/irynafedyshyn

Повз цієї заяви не зміг залишитися осторонь український співак MELOVIN, який є відкритим бісексуалом. У своєму блозі в Instagram артист написав, що думає з цього приводу.

"Ірунь, членкиня! Ти не розумієш, як ставити бали від України на "Євробаченні"…Про що далі говорити? Конкурс, який спонукає до толерантного ставлення до представників LGBT. Тобі для суддівства "розвратного", "гріховного", "гомогейського" конкурсу довелося зробити над собою СТРАШНЕ зусилля, а потім помити рот з милом, сходити в церкву і поставити свічку за упокій своєї кар‘єри! Візьми свої малесенькі гріхи у свої малесенькі долоньки і як "маленька Люда" йди в ліс", - різко висловився MELOVIN.

Фото: instagram.com/melovin_official

"Трохи гомофобії та "руйнування". Гомофобії у вільній та демократичній країні місця немає! Ми не в московії, пані Ірина Федишин", - раніше заявляв він.

"Євробачення", де Ірина Федишин була однією з суддів українського професійного журі у цьому році і оскандалилася з 0 балів для Польщі, є важливою частиною ЛГБТ-культури. Міжнародний пісений конкурс має велику та активну фан-базу в ЛГБТ-спільноті, а серед його переможців - трансвестит та відкритий гей Томас Нойвірт (Кончіта Вурст), бісексуал Дункан Лоуренс, лесбіянка Марія Шерифович та рок-гурт Måneskin, у якому на басу грає відкрито бісексуальна Вікторія Де Анджеліс.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також