Лайм

З тобою назавжди йде дитинство: Алан Бадоєв повідомив про смерть мами

Режисер розповів про горе у сім'ї

Алан Бадоєв, який раніше розповів, про що пошкодував після повномасштабного вторгнення РФ, поділився трагічною новиною – пішла з життя його мама. Про смерть найріднішої людини режисер повідомив в Instagram.

Кліпмейкер опублікував серію фотографій з мамою, зроблених в різні роки, і супроводив їх щемкими рядками. Алан поділився теплими спогадами з дитинства і подякував мамі за життя та безмежну любов, яку вона йому подарувала.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Alan Badoev (@alanbadoev)

"Мамочка ти була сильна, смілива, віддана, вродлива і душею, і тілом жінка. Твій ніжний голос зараз звучить у мене в голові. Як ти будила до школи. Як кликала їсти з вікна сьомого поверху, намагаючись з вулиці заманити додому. Як заспокоювала у хвилини моєї слабкості. Я пам'ятаю всі твої пісні, під які засинав на руках. Я дуже люблю тебе", - написав режисер.

"Мамочка ти подарувала стільки щастя та тепла. Я вірю, що твоя енергія вже в польоті і незабаром ти здобудеш нову можливість бути частиною живого. Прошу оберігай нас і приходь у важкі хвилини хоч дощем, хоч квіткою, що розпустилася під снігом. Я пам'ятатиму тебе завжди і дуже постараюся не підвести, ти в кожній моїй клітинці, з тобою назавжди йде дитинство. Дякую тобі за це життя", - додав він.

Алан також опублікував чорно-білий знімок із дитинства, на якому сидить у мами на руках.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Alan Badoev (@alanbadoev)

У коментарях стали писати співчуття і шанувальники, і зіркові друзі. Свою підтримку висловили Соня Плакідюк, Джамала, Олександра Зарицька, Даша Астаф'єва, Міша Романова, Олег Бондарчук та інші колеги з шоу-бізнесу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни