Лайм

Святослав Вакарчук знову стане батьком - ЗМІ повідомили про вагітність його цивільної дружини

Яцута відмовилася давати будь-які коментарі

Лідер українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук удруге стане батьком. Його цивільну дружину Євгенію Яцуту помітили з кругленьким животом на Каннському кінофестивалі.

Журналісти 1+1 зняли відео, на якому можна побачити обраницю співака в українському павільйоні на кінофестивалі у Каннах. Євгенія з’явилася на заході у білому вбранні.

Уточнюється, що Яцута відмовилася давати будь-які коментарі. Музикант із цього приводу поки що теж ніяк не висловився.

Святослав Вакарчук минулого року вперше став батьком. У нього народився син, якого батьки назвали Іваном - на честь батька виконавця. ЗМІ писали, що первістка музиканту народила 39-річна продюсерка провідного українського продакшена Radioaktive Film Євгенія Яцута. У мережі поширюється інформація про те, що закохані разом вже не один рік. Сам же артист не підтверджував, але й не заперечував цієї інформації.

Євгенія ЯцутаФото: facebook.com/yatsuta

У червні 2021 року Святослав Вакарчук розлучився з дружиною через 20 років стосунків. "Сталося так, що після більш ніж 20 років щасливого та насиченого радістю життя, наші з Лялею дороги розійшлися. Причини цього залишаються нашою з Лялею особистою справою. Ляля і я завжди були, є і будемо близькими людьми. Я нескінченно вдячний їй за більш ніж двадцять років, які ми пройшли разом. За любов, мудрість, за опору. Вдячний за нашу доньку Діану. Вдячний за все", - прокоментував ситуацію він.

  • Святослав Вакарчук розповів про маленького сина. Він зазначив, що співає Івану колискові та у майбутньому планує випустити альбом із ними. "Навіть хочу записати альбом колискових. Щоправда, син ще дуже маленький, щоб обрати, які йому більше подобається. Тому доведеться трохи зачекати", - сказав співак.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ