Лайм

Пов'язав на кордоні: Маша Єфросиніна зі сльозами розповіла про особливу прикрасу від чоловіка

Телеведуча тяжко переживає розлуку з коханим

Під час повномасштабної війни Маша Єфросиніна, як і багато українок, змушена жити у розлуці з чоловіком. Телеведуча з дітьми знаходиться за кордоном, де продовжує збирати кошти для України, а Тимур Хромаєв залишився у Києві. Проводжаючи сім'ю на кордоні, бізнесмен подарував коханій символічну прикрасу, яку вона тепер ніколи не знімає.

У новому випуску YouTube-проекту "Взрослые девочки" Єфросиніна показала синьо-жовту стрічку, пов'язану на зап'ясті. "Ця стрічка завжди була на рюкзаку мого чоловіка. Він повісив її собі у 2014 році, коли був Майдан і почалася війна. І ніколи її не знімав. Ходив із цим рюкзаком, мандрував, вона завжди в нього бовталася", - розповіла Маша.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"І коли ми прощалися на кордоні, він мені її пов'язав і сказав: "Розв'яжу, коли ми побачимось", - плачучи додала ведуча.

Маша Єфросініна з дочкою Наною та сином Сашком виїхала з України через 4,5 тижні після російського вторгнення. До цього вона перебувала у столиці зі своїм чоловіком. Після того, як вони попрощалися на кордоні, телеведуча бачить коханого лише по відеозв'язку.

"Діти вперше бачили, як тато плаче. Ми ніколи не розлучалися так надовго", - розповідала ведуча. 2 травня виповнилося 20 років від дня їхнього знайомства, і вперше Маша і Тимур провели цей день не разом.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Телеведуча довго не погоджувалась на переїзд. Вона думала, що весь цей кошмар скоро закінчиться і вони повернуться до колишнього життя. Проте з кожним днем емоційний стан дітей ставав гіршим, вони втомилися ховатися в бомбосховищі, а однієї ночі Єфросиніна почула фразу від 7-річного сина, яка була для неї вирішальною.

"Однієї ночі нам довелося з Тимуром Сашка фізично стягувати з ліжка, він не хотів нікуди йти, він кричав. Я взяла його під пахви і просто тягла по підлозі, по килиму, він чіплявся ногами і говорив: "Я нікуди не піду, нехай бомба прилетить прямо у вікно. Я не можу, я хочу спати". І кричав так і вигинався, що Тимур мені сказав: "Маша, ми втратимо наших дітей, це неможливо. Потрібно їх рятувати". І я виїхала", - розповіла вона.

  • Раніше Оля Полякова розповіла коли вирішила вивезти дітей за кордон. Співачка довго не могла наважитись на переїзд в іншу країну, але після одного трагічного випадку приянла тверде, але дуже складне для себе рішення.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Співак Немо зі Швейцарії виграли "Євробачення-2024" - текст пісні The Code, яка принесла їм перемогу

Україна - у трійці: як у Мальме пройшов фінал "Євробачення 2024"

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України