Лайм

Вбили подругу дочки: Оля Полякова розповіла, коли вирішила вивезти дітей за кордон

"Найголовніша мета будь-якої жінки - зберегти своє потомство"

Оля Полякова відвезла дітей від війни, яку в нашій країні розв'язала Росія. Співачка довго не могла наважитись на переїзд в іншу країну, але після одного трагічного випадку прийняла тверде, але дуже складне для себе рішення.

У новому випуску YouTube-проекту "Взрослые девочки" артистка розповіла, що рашисти вбили подругу її старшої доньки. Дівчинка із сім'єю намагалася виїхати з окупованого Ірпеня, і дорогою їхню машину розстріляли. Почувши цю історію від Маші, зіркова мама вирішила вивезти дітей у безпечне місце.

Оля Полякова з дочкою Машею Фото: instagram.com/polyakovamusic

"На сьомий або восьмий день війни моя Маша прийшла до мене з телефоном і каже: "Мамо, вбили мою подругу Настю". Я кажу: "Як убили? Хто вбив?". Вона каже: "Вона їхала з Ірпеня зі своєю мамою та молодшою сестричкою та її машину розстріляли росіяни". 7-річна дівчинка залишилася без руки, а подруга моєї Маші та її мама загинули на місці. І потім одразу вже це було в новинах, це відома історія, коли жінка їхала, у неї на лобовому склі був напис "Діти". Ось після цього випадку я прийняла найскладніше рішення вивезти дітей за кордон, щоб їх вберегти", - розповіла Полякова.

“Чому для мене це було складне рішення? Тому що тисячі жінок, які вивезли, рятуючи своїх дітей від війни, отримали таке почуття провини, яке ми всі відчуваємо щомиті, - пояснила вона. - По-перше, синдром вижилого - вони залишилися там, а ми вижили, і ти відчуваєш почуття провини, що ти не там з усіма. І лише усвідомлення того, що найголовніша мета будь-якої жінки – зберегти своє потомство. Я прийняла це рішення дуже важко".

Оля Полякова разом із Машею та молодшою Алісою знаходяться у Франції. Там артистка з дітьми пристосовується до нового побуту, без няні та хатньої робітниці, і вчаться жити в нових реаліях.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil