Лайм

Тільда Свінтон на Каннському кінофестивалі підтримала Україну вбранням у блакитному та жовтому кольорах

Поєднання кольорів виявилося невипадковим

На Каннському кінофестивалі-2022 показали новий фантастичний фільм Джорджа Міллера "Три тисячі років туги". На прес-конференції з нагоди прем'єри стрічки виконавиця головної ролі Тільда Свінтон з'явилася у небесно-блакитній сукні та з жовтою сумкою, яку тримала в руках перед собою.

Фото: Getty Images

Кольори українського прапора у вбранні зірки помітила Ірина Татаренко – шеф-редакторка Marie Claire Ukraine. Журналістка поцікавилася, чи є поєднання символічним і отримала приємну для всіх українців відповідь.

"Я запитала її: "Жовте і блакитне у вашому вбранні — це ваш маніфест чи вибір вашого стиліста?" Вона коротко відповіла: "Так, це про Україну" і посміхнулася мені. Дякую! Це дуже важливо для нас", - написала Татаренко у Facebook.

Тільда Свінтон - британська кіноактриса, лауреатка "Оскара", премії BAFTA, нагород Берлінського та Венеціанського кінофестивалів. Серед найвідоміших фільмів з Тільдою Свінтон - "Орландо", "Костянтин", "Хроніки Нарнії", "Загадкова історія Бенджаміна Баттона", "Королівство повного місяця", "Виживуть лише коханці", "Готель Гранд Будапешт", "Доктор Стрендж".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування