Лайм

Мені з ним і смерть не страшна: Могилевська розповіла про коханого чоловіка

Поряд із 46-річною співачкою є надійне плече

Наталія Могилевська була одружена двічі, і зі своїм другим чоловіком Єгором Долініним розлучилася у 2011 році. З того часу співачка неохоче афішує особисте життя, уникаючи будь-якої конкретики. У новому інтерв'ю програмі "Ранок з Україною" Могилевська зізналася, що під час повномасштабної війни поруч із нею перебуває коханий чоловік.

"Ми були разом увесь цей час. Він їздить зі мною містами, захищає мене, адже ми буваємо навіть там, де "зникли" військові частини – вони знаходяться під землею, а для ворога їх просто не існує. Вчора були у Запоріжжі, поблизу якого перебувають російські війська, тобто він їздить зі мною і захищає від усього. Мені з ним, як у пісні – і смерть не страшна, - розповіла 46-річна співачка. - Але я вважаю, що під час війни всі історії кохання – не на часі. І нашу історію ми розповімо пізніше. Однак я дуже вдячна йому за те, що він був зі мною".

Фото: https://www.instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Ім'я коханого співачка поки не називає. Також вона не готова говорити про те, чи усиновить сироту після перемоги.

"Ми вже "усиновили" 43 дитини, вони зараз перебувають у дитбудинку в Умані. Я там вже була кілька разів. Ці діти зазнали надто багато страждань, – сказала співачка. – Коли я приїжджаю до них, вони зустрічають мене з криками: "Мамо!" Тому у мене 43 дитини, яким ми даємо все, що є в наших силах – їжу, одяг, ліки, підтримку… Чи хочу я усиновити дитину? Поки не про це говоритиму".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа