Лайм

До мурах: Наталя Могилевська переспівала хіт "Я кажу ні" з голосистим воїном ЗСУ

Співачка записала дует із українським бійцем

Під час війни проти російських загарбників багато українських композицій набули нового сенсу. Хіт "Плакала" гурту KAZKA став гімном волонтерок, а пісню "Я кажу ні" Наталії Могилевської співають наші бійці на передовій.

Співачка побачила, як на лінії вогню її трек виконує військовий Збройних сили України Юрій Городецький та захотіла записати з ним музичний тандем. Заради творчої колаборації артистка приїхала у військову частину, де служить Юрій.

Наталія Могилевська та Юрій Городецький Фото: instagram.com/gorodetskii7906

"Вперше я почула у його виконанні Гімн Оборони України "Браття Українці". Я відчула гордість! Які талановиті хлопці наші! Потім мені надіслали відео, на якому він співає мою пісню "Я кажу ні, жахливій цій війні" я відчула щастя! На передовий наш герой співає мою пісню! А може вона йому хоч трохи допомогла! Більшого щастя, я б собі і не хотіла! І ось нарешті ми знайшли час і зустрілися", - розповідала Наталя кілька днів тому.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Запис переосмисленого хіта Могилевської було зроблено на найближчій до дислокації студії звукозапису, а в лісі неподалік розміщення підрозділу зняли відео.

На кадрах зворушливого кліпу можна побачити самого Юрія, якого називають "Голосом ЗСУ" та його дружину Юлію. Пара нерозлучна навіть на фронті та разом дають відсіч ворогові. Молоді батьки залишили своїх двох дітей із бабусею, а самі вирушили захищати країну від російських загарбників.

"Дякую вам, Юро і Юлю, за приклад мужності і героїзму! За той час, що ми провели разом за роботою, я відчула вашу неймовірну енергетику сміливості і відданості Україні! Ви неймовірні і найкращі люди!", - написала Могилевська в Instagram.

Юрій із дружиною Юлією Фото: instagram.com/gorodetskii7906

  • З початку війни Наталія Могилевська знаходиться в Києві, де займається волонтерством та підтримує українців своєю творчістю. Раніше співачка випустила патріотичну пісню "Ми будем стояти" .
  • Також Могилевська записала проникливу пісню-молитву "Діва Марія". Представити композицію співачка обіцяє найближчим часом, а нещодавно показала фанам короткий фрагмент.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа