Лайм

Світлана Тарабарова повернулася до свого будинку і показала, як росіяни "денацифікували" дитячий майданчик

Виконавиця зняла наслідки приходу "руського міра"

Українська виконавиця Світлана Тарабарова після повернення додому показала, що окупанти зробили із дитячим майданчиком на території їхнього житлового містечка, що розташований у селі Дмитрівка. Вона зняла відео, у якому можна побачити обстріляні зі зброї гойдалки, обстріляні вікна поруч з майданчиком, напівзруйновані дитячі гірки.

Відповідний ролик Тарабарова виклала у своєму блозі в Instagram. "Денацифікація дитячого майданчика минула успішно. Сподіваюсь черговий "герой РФ" отримає за це черговий орден. Слова дівчинки Віри: "О, будиночок залишився цілий!". Дякую, діти! Позитивне мислення - це реально порятунок для всіх нас зараз! Відбудуємо. Не пробачимо", - говориться у підписі до моторошного відео.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Світлана Тарабарова (@tarabarova)

У листопаді 2020 року співачка переїхала у приватний будинок у котеджному комплексі, який разом із чоловіком купила в кредит. Дім, на щастя, вцілів, а на дитячий майданчик неодноразово "прилітало". Там розривалися снаряди, тож зараз дітлахи змушені гратися серед руїн.

У коментарях користувачі мережі зазначили, що російські агресори мають сповна заплатити за всі ті жахи, які накоїли в Україні. "Заплатять за все сповна. Будьте впевненими. Слава ЗСУ", "Все буде добре! Все відбудуємо. Навіть краще ніж було зробимо. І нове життя привнесемо", "А я сподіваюся, що всі такі "герої" РФ ніколи більше не повернуться додому", "Боляче дивитися, наша Україна", "Який жах, а для них – сором", "Просто сумно на це дивитися", "Ми все відбудуємо, ми допоможемо одне одному, бо ми єдина сім'я, ми єдина країна, ми єдиний всесвіт", "Дуже боляче", - висловилися люди з цього приводу.

У перший день війни артистка разом із чоловіком та дітьми поїхали на Західну Україну через вторгнення російських військ. "Ми реально виїжджали під вибухи, я встигла тільки одягнути дітей. У чому були, в тому приїхали, тому що 24-го в нас під Ірпенем почався жах", - розповідала Світлана.

Фото: instagram.com/tarabarova

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ