Лайм

Ми покажемо вдячність вчинками: Тарабарова звернулася до поляків після скандалу з оцінками

Співачку засмутили оцінки українського журі

Національне журі України на "Євробаченні-2022" поставило Польщі низьку оцінку, що викликало справжнє обурення серед українців, у тому числі знаменитостей. Тарас Тополя незадоволений рішенням українських суддів та попросив поляків не прирівнювати думку 5 людей до всього народу. Не погоджується з балами і Світлана Тарабарова.

Співачка, як і вся Україна, не змогла стримати сліз від перемоги Kalush Orchestra. Проте її дуже засмутило, що національне журі не показало оцінками, наскільки сильно українці вдячні полякам за допомогу у боротьбі з російськими окупантами.

Фото: instagram.com/tarabarova

"Коли побачила, що зробили хлопці Kalush Orchestra і одночасно, як ми завинили перед поляками з тими балами… відео рве на шматки, сльози не зупинити, - написала Тарабарова в Instgaram. - Я щиро дякую польському народові за всю допомогу і щире серце, яким ви обійняли нас. Мені прикро, що на такому "не політичному" конкурсі ми не змогли з боку жюрі показати вам оцінками, наскільки ми вдячні. Ми покажемо вчинками, обіцяємо. Дякувати Богові, що український глядач дав 12 Польщі і до кінця не спаплюжив цю ситуацію" .

"Дякую, хлопці Kalush за те підняття духу, яким ви надали нам всім сили боротися далі, - додала співачка. - А відео, для мене, як мами двох дітей - рве на шматки. Зі сльозами виходить стрес і народжується нова сила! Переможемо, вистоємо! Слава Польщі! Слава Україні!”.

Кліп на конкурсну пісню "Стефанія" Олег Псюк із командою знімали у містах, зруйнованих окупантами, - Бучі, Ірпіні, Бородянці, Гостомелі. Відео присвячується відважним людям України, матерям, які захищають своїх дітей, усім, хто віддав життя за волю.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Світлана Тарабарова (@tarabarova)

  • Читайте також, як "Апострофу" скандал із оцінками прокоментував Вадим Лисиця, голова українського журі на "Євробаченні-2022": Ми не могли всім, хто нам допомагає, дати по 12 балів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Україна вийшла у фінал "Євробачення-2024": коли виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil витягли під час жеребкування позицію Вибір продюсера - коли артистки будуть виступати у фіналі Євробачення 2024

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць