Лайм

Вас тут ніхто не чекав: Ектор Хіменес-Браво взявся за зброю та звернувся до російських окупантів

Кулінар показав, як проходять навчання на полігоні

Рівно три місяці українці борються із російськими окупантами, які підло вторглися на всю територію 24 лютого. Ектор Хіменес-Браво впевнений, що до кінця року Україна забере всі свої землі назад, але якщо росіяни захочуть ще раз прийти з війною, то до цього будуть готові не лише військові, а й усі цивільні чоловіки, зокрема й він.

Кулінар показав в Instagram, що розпочав військові навчання на полігоні. Шеф-кухар вирішив освоїти навички володіння зброєю, щоб у разі чого мати змогу захистити себе та своїх близьких. В перший день повномасштабного вторгнення РФ Ектор знаходився на батьківщині в Колумбії, а міг бути в Ірпені, де зараз його дім.


"Російські окупанти - на вас тут ніхто не чекав!, - звернувся він до рашистів у дописі. - Це земля України. Була і буде. 8 років тому ви вкрали Крим і розпочали війну на Сході України. 24 лютого ви вирішили, що зможете убити всю Україну, але це була помилка".

"Жарти та сумніви закінчилися. Якщо раніше, ми ще не розуміли і багато хто був "поза політикою". Сьогодні кожен українець зрозумів, що ви фашист і ворог, який 24 лютого підло напав на нас о 4 ранку, - додав він. - До кінця року Україна забере всі свої землі назад. Я спілкуюся з багатьма військовими, вони налаштовані рішуче і до кінця. Але.. Якщо ви сунетесь сюди ще раз, коли-небуть - всі громадянські вже вас чекатимуть. Такого жаху, який ви влаштували у Бучі та Маріуполі – більше не буде".

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Ектор зазначив, що до повномасштабної війни були готові військові, але мирні жителі й подумати не могли, що росіяни бомбитимуть міста і вбиватимуть нас.

"Українці - найдобріші люди. Але дуже злі та потужні воїни, коли їхніх дітей, дружин убивають", - наголосив кулінар.

"Я не військовий, і не розпалюю (як у вас модно говорити). Українці не хотіли цієї війни. Ніхто на вас не чекав на цій землі. Жоден українець не хотів знати, як стріляти з автомата. Жоден не хотів ховати свою дружину або дитину, - зазначив Ектор. - Я хотів займатися кулінарією, і продовжу це робити. Але тепер із навичками, які зможуть захистити мене та моїх близьких".

  • Ектор Хіменес-Браво дуже переживає за Україну, яка за останні 13 років стала його домівкою. Свої емоції від цієї війни кулінар порівнює з подіями в Колумбії, коли в країні орудувала мафія Пабло Ескобара.
  • Раніше Ектор Хіменес-Браво розповів про волонтерство та про те, чому повернувся до Києва.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші