Лайм

Не збираюся вступати в ЗСУ: Ектор Хіменес-Браво пояснив, навіщо взяв до рук зброю

"Ми маємо бути готові зустріти ворога у своєму дворі"

Канадський шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво, який розпочав військові навчання на полігоні, розповів, чому вирішив взяти до рук зброю. За його словами, російські окупанти можуть знову повернутися в ті регіони України, які наразі покинули, тому треба бути готовими до зустрічі із ворогом у своєму дворі.

"Інший час - інші вміння. На вихідних розпочав тренування військовій справі. Я звичайний громадянин, бізнесмен, лідер думок, у якого будинок у Ірпені. І мені стало страшно за своє життя та близьких, коли я уявив, що міг бути 24 лютого вдома. Це може повторитись", - написав кулінар у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

"Тому я починаю приділяти час навичкам, які потрібні для свого захисту. Я вважаю, що якщо кожен в Україні пройде такий курс, росія сюди більше не прийде. Бо як можна зайти у країну, де 50% людей можуть тебе вбити при патрулюванні чи розгону мітингів? Орки, звісно, тупі, але не настільки", - продовжив висловлювати свою думку Ектор.

Хіменес-Браво також зазначив, що одягнув військову форму не для фотосесій і відео "для галочки". Він упевнений, що кожен українець має бути готовим до того, щоб у разі необхідності захистити своє життя та життя своїх рідних.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

"Це не піар, я не збираюсь вступати до ЗСУ чи ТРО та їздити по блокпостам для фотосесій. Я не вожу з собою автомат та не знімаю відео "для галочки". Це моє життя, яке я хочу захистити. Я впевнений, що кожен українець має задуматись про це, оскільки орки можуть повернутись в наш дім (навіть якщо зараз ви вже відчуваєте безпеку). І ми зустрінемо вже їх по-іншому. Захист від ракет нам забезпечить ЗСУ, а ми маємо бути готові зустріти ворога у своєму дворі. Зустріти з сюрпризом та свинцем", - заявив кулінар.

Ектор вважає, що у цей непростий для нашої держави час найкраще, що можуть зробити українці, - згуртуватись та перестати жалітись. У такому випадку перемога настане значно швидше.

"Ми маємо згуртуватись та не жалітись на владу. Нас 40 мільйонів, а керівництва кілька сотень. Ні одна країна (крім США напевно) не була б готова воювати з Росією на 100%. Скільки б грошей ми не виділяли на армію та яка б корупція не була в країні", - підсумував він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію