Лайм

Я як шафка у Бородянці: стильна Олена Зеленська виступила перед слухачами у Давосі

Перша леді тримається, як і всі українці

Олена Зеленська виступила в Українському домі в рамках Всесвітнього економічного форуму у Давосі (Швейцарія). Перша леді розповіла слухачам про гуманітарну ситуацію в Україні та показала фотографії українських міст до та після нападу Росії.

Дружина президента поспілкувалася з учасниками дискусії за допомогою відеозв'язку. На онлайн-зустрічі Зеленська з'явилася в костюмі шоколадного відтінку та легкою укладкою. Відповідні фотографії з'явилися на офіційній сторінці першої леді в Instagram.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Маріуполь. Яким він був і яким став після російського знущання. Ірпінь, Харків, Сєвєродонецьк. Було – стало. Думала, як найкраще розповісти про українську трагедію під час онлайн-сесії в Українському домі в Давосі, організованому в межах Всесвітнього економічного форуму. Зрозуміла, що краще один раз побачити", – поділилася дружина Володимира Зеленського.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Мої співрозмовники – в затишному далекому містечку. Я в Києві, який намагається відновитися після обстрілів. Але мені здається, весь цивілізований світ розуміє, через що ми зараз проходимо, - зазначила вона. - На запитання "як ви там тримаєтеся?" сказала, що як та шафка в Бородянці. Ми зараз усі так".

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Нагадаємо, кухонна шафка стала справжнім символом стійкості українців у боротьбі з нелюдською російською армією. Вона уціліла та залишилася висіти на стіні повністю зруйнованої багатоповерхівки у деокупованій Бородянці Київської області. Відтепер вона – надбання музейного фонду України.

Фото: facebook.com/maidanmuseum.org

"Питали: "Що ми можемо зробити?" Відповіла – не звикати до війни. Бо це те, чого хоче Росія. Щоб трагедії стали в один ряд із новинами шоу-бізу. Ні, так не має бути у світі, який хоче зберегти людяність. Цінність людського життя та миру – понад усе, - додала Зеленська. - Знаєте, що надихнуло? Що були люди, які назвали себе "новими друзями України". До цього їх спонукала війна. На жаль. Але ласкаво просимо нових друзів до спільної боротьби. Бо це і є дружба – боротися та перемагати разом".

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

  • 8 травня перша леді України зустрілася з першою леді США Джил Байден в Ужгороді. Як Олена Зеленська виглядала під час своєї першої публічної появи від початку війни.
  • Раніше Олена Зеленська розповіла, як живе із дітьми під час війни. За словами першої леді, сьогодні її діти змушені прокидатися під виття сирен та ховатися у бункерах. Доньці президентського подружжя Олександрі зараз 17 років, а синові Кирилу – 9.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil