Лайм

Війна наповнила його новим змістом: Зеленська привітала українців із Днем вишиванки зворушливими словами

"Можливо, вперше ми так гостро відчуваємо сенс відомого вислову про "вишитий код нації"

Олена Зеленська привітала з Днем вишиванки, який в Україні та світі прийнято відзначати кожного року в третій четвер травня - цьогоріч святкування припадає на 19 число.

На своїй сторінці в Instagram перша леді опублікувала знімок, на якому з'явилася в біло-блакитній вишиванці. Зеленська позувала із об’ємною укладкою, а завершували святковий образ акуратні сережки-гвоздики та легкий макіяж.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Хтось дістає її, дивом вцілілу, з шафи в зруйнованому будинку. А хтось втратив разом з будинком. Хтось шукає її в іншій країні, куди вигнала війна. Хтось одягне її в рідному місті, де нарешті немає обстрілів. Хтось - в окупації, ризикуючи життям. А хтось зробить це взагалі вперше, бо вперше відчув таку потребу. Цей день українці відзначають багато років, але війна наповнила його новим щемливим змістом. Можливо, вперше ми так гостро відчуваємо сенс відомого вислову про "вишитий код нації". Вперше це стало настільки особистим і гострим. Вперше це про наші страшні втрати і про обов'язкову перемогу над ворогом і горем. З Днем вишиванки, друзі", - написала дружина президента.

У коментарях користувачі мережі зазначили, що перша леді має чудовий вигляд. Також вони додали, що Зеленська підібрала дуже правильні слова.

"Які правильні слова! Просто в сердечко", "Наша найкраща", "Дуже гарна в нас перша леді", "Красуня!", "Дуже гарна! І вас зі святом!", "Як гарно та влучно сказано! Захоплююсь вами", "Які слова…", "Чекаємо перемогу! Ви наша опора", "Яка гарна вишиванка!", "Правильні слова кажете", - висловилися люди під публікацією.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Лідер гурту "МЕРІ" пригадав Олегу Виннику форму російського офіцера

Лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник висловився про Олега Винника, який живе за кордоном під час війни

Вєрка Сердючка раптово скасувала виступ на фестивалі

Вєрка Сердючка не виступатиме на фестивалі ATLAS UNITED 2024 - команда Андрія Данилка назвала причину скасування виступу

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві