Лайм

Катя Осадча у білій сукні провела благодійний вечір на Каннському кінофестивалі: фото

"Франція серед тих країн, де про війну в Україні потрібно кричати особливо голосно", - заявила ведуча

Катя Осадча та Юрій Горбунов стали ведучими благодійного вечора на Каннському кінофестивалі. Українська телеведуча обрала для заходу білосніжну довгу сукню та кольє. Її чоловік тим часом вийшов на сцену у класичному чорному костюмі.

У Instagram зіркова пара показала фото та розповіла про свої враження."Канський фестиваль для України цього року - це можливість привернути увагу світу до війни, злочинів Росіі в Україні і всіх тих жахів, які чинять окупанти на нашій землі. Цього року Юрій Горбунов в складі офіційної делегації Державної агенції з кінематографу, як член національної ради, а я долучилася до ведення благодійного вечора і збору грошей на підтримку українських кінематографістів, що зараз на фронті. Ми зібрали 1,5 мільйонів гривень, збір триває", - написала Осадча під серією кадрів.

Фото: instagram.com/kosadcha

Крім того, телеведуча наголосила, що у Франції про війну в Україні треба кричати особливо голосно, через споконвічну любов французів до російської культури.

"Франція серед тих країн, де про війну в Україні потрібно кричати особливо голосно, адже споконвічна любов французів до російської культури зараз проявляється в наданні слова російській пропаганді. Попри всі відмови росіянам в присутності на цьогорічному фестивалі, для Серєбренікова зробили вийняток, а він на пресконференції заявив, що російські солдати також потребують співчуття і підтримки, світ має пожаліти вбивць, ґвалтівників і мародерів" - зазначила вона.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Зараз важливе кожне інтервью міжнародній пресі, кожна розмова з представниками медіа, культури і просто в побуті. На жаль, не всі думають так, як ми, ми не маємо допустити просування в Європі думки про "не все так однозначно", яку наші вороги намагаються посіяти…" - резюмувала зірка.

Фото: instagram.com/kosadcha

Локацією вечора-аукціону стала Villa Rothschild Médiathèque Noailles. На заході були представлені роботи українських митців, виступив гурт Kazka, а оперна співачка Вікторія Булєєва виконала державний гімн України.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

"Як член Ради Держкіно, мав честь разом з Катериною Осадчою бути ведучим благодійного вечора "StandWihtUkraine" в межах Каннського кінофестивалю за підтримки Держкіно і Спільноти українських продюсерів! Мета благочинного вечору - збір коштів на підтримку України і українського кіно! А також - ще раз розповісти європейським митцям кіно про всі безчинства, вчинені рашистами в Україні! На Благодійному аукціоні зібрано більше 50 тисяч євро. Серед лотів - картини найвідомішого українського художника Івана Марчука. Важлива робота зроблена, час повертатися додому!" - поділився своїми враженнями Горбунов.

Фото: instagram.com/kosadcha

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео