Лайм

Прийняти це було непросто: Тіна Кароль розповіла про 67-річного батька, який пішов служити

"Він міг виїхати з країни, але хоче залишитися захищати Україну"

Українська виконавиця Тіна Кароль розповіла про свого батька Григорія Лібермана. За словами зірки, 67-річний чоловік міг виїхати з країни, але обрав інше рішення – пішов воювати.

В інтерв’ю французькому виданню Le Figaro співачка зізналася, що прийняти рішення батька їй було непросто. "В Україні мешкає моя родина і весь мій творчий колектив. Вони чекають на мене. Звісно, я не знаю, коли зможу з ними побачитися. Як вони почуваються? Гнів та страх. Але вони якось продовжують жити. Батько міг виїхати з країни у 67 років (загальна мобілізація від 18 до 60 - прим. ред.), але хоче залишитися захищати Україну. Він приєднався до добровольців територіальної оборони. Це його рішення. Прийняти це було непросто", - сказала Кароль.

Батьки Тіни КарольФото: instagram.com/tina_karol

З початку повномасштабної війни в Україні, яку розв'язала країна-окупант РФ, Тіна активно бере участь в благодійних заходах, які спрямовані на підтримку нашої країни. Спершу вона поїхала до Польщі. 20 березня співачка виступала на благодійному заході "Разом з Україною" у місті Лодзь, а 30 березня виступила на благодійному концерті "Для України". В травні артистка полетіла до Японії, а згодом побувала з концертами на підтримку України у Франції і Великобританії.

Зірка не стала приховувати, що за три місяці війни її життя змінилося до невпізнання. "Я вже не просто співачка. Завдяки музиці я зрозуміла, що маю зброю. Я багато подорожую, без справжньої фіксованої адреси. Я їду, щоб розповісти про війну, тому що люди повинні розуміти, що це стосується не лише нашої країни, а й усієї Європи та її майбутнього. М’яка сила приходить через культуру, яка говорить, хто ми є. Я зрозуміла, що можу говорити голосом свого народу", - сказала Кароль.

Фото: Getty Images

Також виконавиця поділилася, який головний меседж хоче донести людям у всьому світі під час своїх поїздок: "Ми просто хочемо жити вільно. Війна - така дурна річ, яку Росія викопала з минулого. Цей конфлікт розпочався через те, що хтось не міг терпіти, що Україна має свою ідентичність".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil