Лайм

Світлана Лобода відкрила центр психологічної допомоги українцям, які постраждали від війни

Співачка поділилася подробицями

Українська виконавиця Світлана Лобода через три місяці війни в Україні заявила про запуск нового проекту – артистка відкрила центр психологічної допомоги постраждалим від російської агресії українцям. Вона також назвала причину, чому у неї виникло таке бажання.

У своєму Telegram-каналі Лобода написала, що щодня отримує в соціальних мережах повідомлення від людей, які розповідають їй про пережиті жахіття в період війни та отримані від цього травми. Світлана зазначила, що читає такі листи зі сльозами на очах, тож не може просто спостерігати за цим. Так у неї з'явилася ідея відкрити центр психологічної допомоги всім, хто постраждав від жахливої війни, яку розв'язала РФ.

Фото: t.me/Loboda_Help_Center

"За останні три місяці повномасштабного вторгнення Росії в Україну життя кожного змінилося до невпізнання. Коли я отримую ваші листи, я читаю їх завжди зі сльозами на очах. Неможливо звикнути до нових реалій, неможливо забути пережитий жах, складно впоратися з новими умовами життя, невпевненістю. Я знаю ці почуття, бо сама відчуваю ці почуття. Я думала, як я можу ще більше допомогти кожному, допомогти не просто відповіддю на листи, не просто підтримати словом, а допомогти максимально більшій кількості людей. Спілкуватися та допомагати на широкому рівні, залучити професіоналів, із якими я працюю сама", - написала Світлана в Telegram.

Співачка розповіла, що разом із командою професіоналів відкрила в Telegram чат-бот, куди може звернутися кожен бажаючий та отримати психологічну підтримку. Також знаменитість створила LOBODA Help Center, де відбуватимуться реальні зустрічі із психологами.

Крім того, у рамках LOBODA Help Center всім постраждалим від війни буде надано матеріальну допомогу.

Фото: t.me/lobodaofficial

"Я обіцяю, що почую всіх! Тільки разом ми зможемо пройти цей складний шлях у нашій спільній новій реальності. Ми разом обов'язково впораємося", - додала артистка.

Нагадаємо, Світлана Лобода більше не числиться у "чорному списку" артистів, які підтримують або мовчать про війну в Україні. Автори платформи TheyLoveWar вирішили, що співачка, хай і не з першого дня, але висвітлює достовірну інформацію про події в країні та веде волонтерську діяльність на підтримку українців.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття