Лайм

Дружина Сергія Притули вперше показала фото молодшої доньки та побажала їй частіше бачити тата

Батьки відсвяткували перший день народження малечі

Дружина українського ведучого Сергія Притули вперше показала фото їхньої наймолодшої доньки Стефанії. 25 травня дівчинці виповнився рік, тому з нагоди свята Катерина Притула вирішила поділитися теплими сімейними фото.

На своїй сторінці в Instagram обраниця шоумена опублікувала знімки, на яких вперше показала обличчя маленької доньки. У підписі до серії кадрів Катерина написала для Стефанії теплі слова, а також побажала дівчинці частіше бачитися із татом.

Фото: instagram.com/kateryna_pry

"Люба донечко, Стефаніє! Наша безмежна любов! Вчора відсвяткували перший рік з твого дня народження! Бути батьками такої неймовірної дівчинки - це справжнє щастя! Нехай це буде перше і останнє свято не під мирним небом! І нехай тата в твоєму житті буде більше! Будь нам здорова, наша квіточка! Любимо", - написала вона.

Фото: instagram.com/kateryna_pry

Користувачі мережі також приєдналися до привітань і побажали найголовнішого – щоб малеча росла у мирній та щасливій Україні.

"Щасливого і мирного дитинства!", "Катюш, це той самий момент, коли назвали до того, як це стало мейнстрімом", "Вітаю вас. Хай буде здорова, розумна, щаслива і в мирній, вільній країні!", "Щасливого і мирного дитинства!", "Катюша, хай щастить принцесі! Мирного неба", "Нехай буде щаслива", "Катруся, вітаю з іменницею! Нехай її ночі будуть спокійними, а дні безтурботними. І життя маленької принцеси буде як у казці, тільки з позитивними героями", "Татова", – висловилися люди в коментарях.

Фото: instagram.com/kateryna_pry

Нагадаємо, з Катериною Сергій Притула одружився у 2015 році. Пара виховує двох дітей – 5-річну Соломію та однорічну Стефанію. Також у ведучого від попереднього шлюбу є син Дмитро, який народився 2008 року.

  • Нещодавно Сергій Притула попередив дружину, що війна затягнеться. Рідні ведучого знаходяться на заході України.
  • Сергій Притула зібрав для ЗСУ значну суму під час "Євробачення-2022". Він погодився коментувати фінал конкурсу, якщо за час стріму йому пожертвують мільйон гривень для допомоги українським захисникам. Глядачі відгукнулися та перевершили всі очікування.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ