Лайм

У нашому житті було все: Анастасія Приходько розповіла про стосунки з чоловіком у період війни

Знаменитість поділилася подробицями

Українська виконавиця Анастасія Приходько розповіла про стосунки зі своїм чоловіком у період війни в Україні. За словами артистки, у спілкуванні між ними практично нічого не змінилося, адже закохані разом вже багато через що пройшли, і ще з 2014 року знають, що означає слово "війна".

"Ми з ним вже стільки проходили разом. Ми з ним об’їздили всю зону АТО. Ми бачили війну на власні очі. Потім ми проходили всі стадії: я відновлювалась і змінювалась, він втрачав бізнес. Потім відновлювалися… Було все в нашому житті. Ми просто намагаємося прийняти цю ситуацію", - сказала співачка Славі Дьоміну.

Крім того, Анастасія відповіла на питання ведучого про те, чи є доречними інтимні стосунки під час війни. Вона пояснила, що кохання можна вважати "свого роду ліками". "Так, чому ні? Це ж прояв любов, взаємодія з твоєю коханою людиною. Ми зараз всі залишились в такому стані, що ми не знаємо, що буде далі. І коли є кохана людина поруч… Коли вона може тебе обійняти, поцілувати, сказати, що любить – свого роду це теж ліки", - висловила зірка свою точку зору.

Анастасія Приходько з чоловікомФото: instagram.com/prykhodko_official

Приходько упевнена, що найкращий спосіб допомогти собі у цей непростий час - прийняти ситуацію, зрозуміти, що так швидко все не закінчиться і намагатися будувати плани на майбутнє.

"Треба прийняти цю ситуацію. Ламаються ті, хто думає, що це "спецоперація". Вони думають, що це все швидко закінчиться. Ні, це дуже великий термін, і 2023-й буде складним. Просто треба себе налаштувати, що це надовго. Коли ти це зрозумієш, ти почнеш потроху мислити і думати, як жити далі", - сказала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита