Лайм

Злата Огнєвіч розповіла, хто з учасників "Холостячки" запропонував допомогу під час війни

А також чи пробачила вона Андрія Задворного

Григорій Решетник запустив на каналі СТБ новий проект "Як ти?". Гостею першого випуску стала співачка та героїня шоу "Холостячка-2" Злата Огнєвіч. У ході відвертого інтерв'ю зірка розповіла про своє життя після 24 лютого і хто з учасників романтичного реаліті підтримав її під час війни.

Артистка зізналася, що після російського вторгнення їй одразу зателефонував Максим Тарапата, з яким після фіналу вона підтримує дружні стосунки. "Зідзвонювалися з Максом. До речі, у нього 23 лютого був день народження. І ми його не святкували якось голосно. Не було настрою, не хотілося ні веселитися, ні танцювати", - розповіла співачка.

Злата Огневіч з Максом ТарапатоюФото: СТБ

Також "Як ти?" у Злати запитав Олег Плахотнюк з Одеси та Дмитро Шевченко, який дійшов до фіналу "Холостячки" та був головним претендентом на перемогу у проекті.

"Діма в Україні. Він пішов чи в тероборону, чи займається волонтерством. Він запитує: чи все в мене добре, чи потрібна допомога", - поділилася Огнєвіч.

Злата Огнєвіч та Дмитро Шевченко у шоу "Холостячка" Фото: СТБ

Щодо переможця шоу Андрія Задворного, то за три місяці він жодного разу не зателефонував співачці.

"Звичайно ні, не дзвонив, - відповіла вона на питання про екс-обраника. - Війна не означає, що я повинна повернути в своє життя людину, яка зробила мені дуже боляче".

"Я думаю, що ми все вирішили під час пост-шоу. Зараз у мене остання стадія переживань після хворобливого розриву. Напевно, ще до кінця я не можу сказати, що я пробачила, але я вже не відчуваю такого смутку, жалю та болю, яку я відчувала спочатку", - додала вона.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч у фіналі "Холостячки" обрала Андрія Задворного. Проте за два місяці переможець шоу покинув співачку. Задворний сказав, що в нього різко зникли почуття до Злати. Для дівчини це стало повною несподіванкою, адже раніше між ними не було ні сварок, ні непорозуміння.

Злата Огнєвіч та Андрій Задворний у фіналі шоу Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Огнєвіч зізнається, що у Задворному її підкорив емоційний холод і те, що він її постійно відштовхував.

"Якщо інші хлопці проявляли увагу до мене, хотіли сподобатися, то Андрія мені потрібно було завойовувати, - відповіла вона Решетику на запитання, чому обрала Андрія у фіналі. - І ще в ньому живе такий хлопчисько, а в мене, напевно, через мою кар'єру, у школі толком не було стосунків. Я постійно була на вокальних конкурсах, постійно вчилася, постійно співала, я була постійно зайнята. Напевно, це та не пропрацьована історія шкільних стосунків у 11 класі, яких у мене не було: з хлопцем, з яким прикольно літати, стрибати, займатись дайвінгом".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці