Лайм

Злата Огнєвіч підтримала дівчат, які продають пікантні фото задля підтримки ЗСУ

Співачці подобається ініціатива "Теронліфанс"

Злата Огнєвіч підтримала волонтерський рух "Теронліфанс", який збирає кошти для української армії незвичайним способом – нюдсами. Співачка назвала цю ідею крутою та креативною, а тим, хто вважає її ганебною, порадила створити свою ініціативу на підтримку ЗСУ.

У Instagram-"історіях" артистка поцікавилася у дописувачів, як вони ставляться до того, що українки надсилають голі фото за гроші Україні. У відповідь Огнєвіч отримала негативні коментарі. "Зашквар. Я навіть не викладатиму відповіді, тому що більшість - негативні. Хоча надія була на більш глобальний погляд щодо цього питання", - написала Злата.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Коли я побачила це в сторіз у своєї подруги я офігела, правда. Я подумала "вау", як це круто, креативно і красиво, тому що наші дівчата найкрасивіші у світі, - впевнена зірка. - А ті, хто мені написав, що це ганьба, якщо ви чогось не сприймаєте та не розумієте, це не означає, що це погано і що іншим цього не варто робити. Світ не ділиться на чорне та біле, і ми все це знаємо. Він прекрасний та різнобарвний".

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Ця ініціатива дуже класна. Тому, дівчата, я з вами повністю солідарна. Не знаю, чи знайшла б я в собі сміливість це зробити. Напевно, ні. Але це не означає, що іншим не можна це робити. Тож робіть і наближайте нашу перемогу", - закликала вона.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Огнєвіч зазначила, що більшість негативних коментарів надійшло від жінок, і вона одразу згадала "Холостячку". А ось чоловікам, за словами Злати, така ініціатива подобається. "Я не здивована", - наголосила зірка.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Ідея допомагати ЗСУ фінансово за допомогою еротичних фото та відео виникла у двох дівчат з України та Білорусі. З перших днів війни українка на ім'я Настя активно волонтерила, розміщуючи у соціальних мережах важливу інформацію про потреби армії. Якось вона опублікувала твіт із проханням знайти авто, щоб вивезти людей з Харкова, проте він не приніс жодних результатів. Тоді Анастасія вирішила додати уточнення, що надішле свої голі знімки тому, хто знайде машину. Через досить короткий проміжок часу питання було вирішено.

Далі користувачі стали писали дівчині про те, що теж хочуть отримати нюдси і готові платити за це. Грошей Анастасія не потребувала, тому запропонувала надсилати кошти для допомоги українським військовим. Згодом у "Теронліфанса" з'явився свій логотип та десятки дівчат, які хочуть приєднатися до незвичайного волонтерства.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші