Лайм

На нас напав расист: Злата Огнєвіч розповіла, як у США її висадили із таксі за українську мову

Виконавиця мало не запізнилася на рейс через інцидент

Українська співачка Злата Огнєвіч з початку війни в Україні активно бере участь у благодійних концертах на підтримку нашої країни по всьому світу. Нещодавно вона була у Польщі, а зараз знаходиться у США, де її чекала неприємна ситуація.

У своєму блозі в Instagram артистка розповіла, що після концертів у Чикаго мала перелетіти до іншого штату, але ледве не запізнилася на рейс через таксиста, який виявився расистом. Чоловіку не сподобалося, що Злата розмовляла українською, і через це він висадив її.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Ми з групою запізнюємося в аеропорт, тому що на нас напав американський расист! Ми викликали Uber, щоб їхати в аеропорт, приїхав таксист. Десять хвилин поки ми їхали, ми з командою спілкувались українською, раптом таксист нам каже, що він нас зараз висаджує біля залізничної станції, бо більше не хоче чути мову, якою ми спілкуємося", - розповіла Огнєвіч детальніше.

"Ми просто в шоці! Ми запитали у нього: "Ви що расист?". На що він відповів: "Так, я расист. Я вас ненавиджу! Ви себе непристойно ведете - в присутності мене, американця, спілкуєтеся своєю негідною мовою". Я в шоці, ні в одній країні світу зі мною такого не було", - зізналася виконавиця.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Незважаючи на таксиста-расиста, співачка та її команда таки встигли в аеропорт. Вони замовили інше таксі, водій-американець якого не мав нічого проти української мови.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Але в аеропорт ми встигли все ж таки. Нас довіз інший водій-американець, який сказав, що ми можемо спілкуватися будь-якою мовою", - додала Злата.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Український режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв вшанував пам'ять своєї матері та показав фото з мамою загиблого актора Паші Лі

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації - артистка заявила, що поки не готова вступити до лав ЗСУ

У США застрелили відомого 32-річного репера, який був другом Джастіна Бібера

Американський репер Кріс Кінг загинув у 32 роки - його застрелили невідомі під час спроби програбування - деталі інциденту