Лайм

Kalush Orchestra показали режисерську версію кліпу Stefania про жінок та дітей на війні: відео

Ролик був знятий у Бучі, Ірпені, Бородянці, Гостомелі, містах біля Києва, які постраждали від жахів російської окупації

Переможці "Євробачення-2022" гурт Kalush Orchestra, які нещодавно продали кришталевий мікрофон пісенного конкурсу заради допомоги ЗСУ, презентували нову версію кліпу на пісню "Стефанія". На відео жінки-військові у зруйнованих містах забирають дітей із палаючих та розбомблених будинків, відводять їх до мам.

Про вихід режисерської версії Олег Псюк повідомив у своєму блозі в Instagram, прикріпивши посилання на ролик. Артист зазначив, що від першого варіанта кліп відрізняється тим, що має трохи інші кадри.

KALUSH ORCHESTRA "STEFANIA" /DIRCUT/ from max ksjonda on Vimeo.

"Впевнений, що всі бачили кліп на пісню "Стефанія". Пропоную вам глянути його режисерську версію. Він трохи довший та має інші кадри", - написав лідер гурту.

Матеріал для відео знімали у містах, зруйнованих російськими окупантами. Зйомки відео проходили у квітні за кілька тижнів після звільнення Київщини від ворожих військ.

"Це відео було зняте у Бучі, Ірпіні, Бородянці, Гостомелі, містах біля Києва, які постраждали від жахів російської окупації. Присвячується відважним людям України, матерям, які захищають своїх дітей, усім, хто віддав життя за свободу. Кожному чоловікові, жінці, кожній невинній дитині. У війни в Україні багато облич, але обличчя наших матерів підтримують життя в наших серцях у найтемніші часи", - розповідали детальніше про зйомки Kalush Orchestra.

Фото: instagram.com/kalush.official

Фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк присвятив цю пісню своїй мамі Стефанії, а коли розпочалася війна, композиція набула багато нових сенсів.

"Хоча в пісні немає жодного слова про війну, у багатьох пісня стала асоціюватися з мамою Україною. Більше того, суспільство почало називати її гімном нашої війни. Але якщо Стефанія тепер гімн нашої війни, я б хотів, щоб вона стала гімном нашої перемоги", - сказав виконавець.

Ось як виглядає офіційна версія кліпу на пісню "Стефанія":

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото