Лайм

Наклали 20 швів: онук покійного Григорія Чапкіса постраждав у ДТП

Максим був у лікарні 10 днів

Онук українського хореографа Григорія Чапкіса та молодший син Грега Чапкіса потрапив у ДТП. 15 травня Максим врізався на електровелосипеді в автомобіль свого дідуся.

Про подробиці аварії розповіла у своєму блозі в Instagram мама хлопчика Ембер. Вона виклала в мережу серію знімків, зроблених у лікарні.

Фото: instagram.com/amberchapkis

Ембер пояснила, що спричинило аварію. Максим зі своїм дідусем, батьком Ембер, грався у дворі. Коли чоловікові потрібно було виїжджати на роботу, хлопчик захотів піти у гості до своїх друзів, які мешкають неподалік. Вирушити до знайомих він вирішив велосипедом, проте не надів шолом. Хоча, за словами матері дитини, раніше ніколи про нього не забував.

Фото: instagram.com/amberchapkis

Дорогою Максим прискорився, щоб обігнати на велосипеді автомобіль свого дідуся, в який врізався. Дідусь здав назад та переїхав велосипед. Чоловік перебував деякий час у шоковому стані та подумав, що наїхав на онука. На щастя, з'ясувалося, що він пошкодив велосипед. Максима було терміново доставлено до лікарні, де він перебував 10 днів.

Фото: instagram.com/amberchapkis

"Я була з ним, коли він прийшов до тями після операції. Максим не зламав жодної кістки. Всі аналізи і знімки були в нормі. У нього була глибока рана на голові. Рана була така жахлива, що я могла бачити його череп. Так, череп. Максиму наклали 20 швів на лобі та 7 скоб на потилиці", - розповіла Ембер.

Ембер із сином Максимом Фото: instagram.com/amberchapkis

Наразі здоров'ю хлопчика нічого не загрожує. За словами Ембер, її син добре переніс період відновлення і вже через 10 днів пішов до школи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil