RU  UA

Дізнатися

Дивився Арестовича: WELLBOY розповів, чому під час війни залишився у Києві

Співак пояснив своє рішення не виїжджати зі столиці

Фіналіст Нацвідбору на "Євробачення-2022" WELLBOY (Антон Вельбой) за кілька місяців до повномасштабої війни перебрався жити до столиці та перевіз туди маму. Київ став одним із перших міст, яке стала атакувати Росія 24 лютого, проте співак вирішив там залишитися.

В інтерв'ю Славі Дьоміну автор хіта "Гусі" пояснив, чому не виїхав до безпечніших регіонів України чи у Європу, а також розповів, де ховався від обстрілів.

Фото: instagram.com/a.wellboy

Почувши перші вибухи Антон із мамою задумалися про те, щоб повернутися додому до села Грунь, що за 25 метрів від Охтирки (Сумська область). Проте через бомбардування міста автобусні рейси скасували. Тоді вони спустилися до метро, яке дуже швидко наповнилося людьми.

"Там SOLD OUT був. Ми зайшли в метро і вже місць на Печерську не було взагалі, - розповів Вельбой у програмі "Слава+". - Все зайнято, всі лавочки, люди вже на підлозі сидять. І ми поїхали у сховище одразу. Там було близько 80 людей і всі максимально різні: молоді, зрілі, чоловіки, бабусі, дідусі".

Однак, незважаючи на велику кількість людей, вони швидко облаштували побут.

"Моя мама готувала, супи всякі. Люди дуже потоваришували. У нас там були композитори, музиканти і ввечері навіть діставали гітари, фортепіано. Був з нами Анджей, такий чоловік, у нього було багато різних музичних інструментів, типу барабани, брязкальця всякі. Він усім роздавав і хоч якось вдавалося розрядити атмосферу", - поділився Антон.

Фото: instagram.com/a.wellboy

На запитання ведучого, скільки разів він пропонував мамі виїхати на західну Україну чи за кордон, Вельбой зізнався, що жодного разу.

"Мені говорили: "Антоне, приїжджай до нас". У мене є друзі в Чернівецькій області, у Львові. Багато моїх хлопців зі студії, друзів, знайомих поїхали туди. Але в мене якось не виникало думки. Усі говорили одразу, що Київ дуже захищений, і це якось рятувало. Плюс я дивився Арестовича і він казав: "Все ок, все гуд". Тому я навіть не думав їхати кудись: або за кордон, або на захід", - зізнався WELLBOY.

Співак заявив, що йому подобається Олексій Арестович і що він "кидає йому респект". "Він артист ще той. Він великий український артист, і я хочу з ним фіт", - зізнався Вельбой.

Наразі Антон разом із мамою повернулися до своєї орендованої квартири у Києві.

  • Раніше WELLBOY представив кавер на хіт "Просто ми" гурту "Скрябін". Пісня стала одним із саундтреків до фільму "Я, Побєда і Берлін", знятого за мотивами однойменної книги Кузьми (Андрія Кузьменка).

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бизнесмен Иракли Макацария стал популярным благодаря шоу Холостяк. Сейчас он с семьей живет в Грузии

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Сын Марички Падалко и Егора Соболева в 17 лет осваивает военный навык – парень учится собирать fpv-дроны, чтобы помочь отцу на фронте

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Что означают символы на вышиванке Владимира Зеленского и Елены Зеленской, в которых они поздравили украинцев с Днем вышиванки 2024