Лайм

Вишиванка перемоги: Дмитро Комаров підтримав флешмоб для допомоги захисникам Харкова

Ведучий підтримав збір коштів для 92-й ОМБр ім. Івана Сірка

Після того, як Kalush Orchestra та Сергій Притула розіграли приз "Євробачення" та рожеву панаму Олега Псюка заради допомоги ЗСУ, про аналогічний аукціон розповів Дмитро Комаров.

Український журналіст та ведучий шоу "Світ навиворіт" опублікував у Instagram відео у вишиванці, яка належить студенту з Харкова на ім'я Андрій. Хлопець організував флешмоб, метою якого є збір 27 тисяч євро на безпілотник із тепловізором для харківської 92-ї окремої механізованої бригади ім. Івана Сірка.

"Ви напевно читали про подвиги 92-ї бригади. Я провів із ними разом у Харкові більше 3 тижнів, знаю особисто цих людей. І слова "герої", говорячи про них, недостатньо – вони супергерої, як і більшість захисників України", - пише Комаров.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Дмитра Комарова (@komarovmir)

Вишиванку ведучому передав Святослав Вакарчук, а сам він передав естафету Олександру Пікалову – актору "Кварталу 95", який зараз захищає Україну зі зброєю в руках.

"Збір грошей триватиме до 10 червня. А потім цю вишиванку отримає той, хто перерахує найбільшу суму (учасники флешмобу – не рахуються). Нового володаря вишиванки оголосять на сторінці Української академії лідерства", - пояснив Дмитро.

Правила участі в аукціоні:

  1. Усі бажаючі надсилають будь-яку суму на благодійну "банку" http://send.monobank.ua/jar/5XDpgnEw4C
  2. 10 червня на сторінці Української академії лідерства будуть підбиті підсумки
  3. За найбільший внесок студенти надішлють вишиванку новому власнику

Раніше Вакарчук, Kalush Orchestra, Кароль та інші зірки виконали пісню "Обійми". Концерт пройшов у рамках благодійного телемарафону #SaveUkraine

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil