Лайм

На підтримку України: Вакарчук, Kalush Orchestra, Кароль та інші зірки виконали пісню "Обійми"

Концерт пройшов у рамках телемарафону #SaveUkraine

29 травня у Берліні відбувся заключний концерт благодійного телемарафону #SaveUkraine. Українські зірки виступили біля Бранденбурзьких воріт зі своїми найактуальнішими піснями та звернулися до багатомільйонної аудиторії з проханням допомогти українцям, які постраждали від війни з РФ.

Фото: Getty Images

Особливо зворушливим і душевним стало виконання пісні "Океану Ельзи" "Обійми", в якій звучать рядки "Коли настане день, закінчитися війна…" Святославу Вакарчуку на сцені підспівували інші артисти: Тіна Кароль, Kalush Orchestra, MONATIK, MELOVIN, alyona alyona Heil, Юлія Саніна з The HARDKISS.

Під час виступу величезна аудиторія на Паризькій площі біля Бранденбурзьких воріт підтримувала артистів, піднімала прапори України та ФК "Динамо Київ".

В рамках телемарафону #SaveUkraine артисти виконали свої найемоційніші хіти. Тіна Кароль у білій сукні надихнула людей піснею "Вільна", "Океан Ельзи" виступили з піснею "Місто Марії" про захисників Маріуполя, The HARDKISS заспівали присвячену війні композицію "Як ти?"



Kalush Orchestra запалили натовп піснею "Стефанія", з якою перемогли на "Євробаченні-2022". Alyona Alyona та Jerry Heil звернулися до бога з "Молитвою" за Україну. MELOVIN представив нову пісню "Не зволікай".



Збір коштів у рамках телемарафону проводився через фандрайзингову платформу UNITED24, а всі пожертвування було автоматично перераховано на рахунки НБУ, закріплені за Міністерством охорони здоров'я України.




Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото