Лайм

У чорному костюмі з укороченим жакетом та лоферах: Олена Зеленська зустрілася з президентом Словаччини

Перша леді показала фото

Президент Словаччини Зузана Чапутова приїхала з робочим візитом до України. Вона завітала до Маріїнського палацу, де зустрілася з президентом України Володимиром Зеленським і його дружиною Оленою Зеленською.

Фото, зроблені під час зустрічі, опублікувала на своїй сторінці в Instagram перша леді України. Вона з'явилася на заході у чорному костюмі, який складався із прямих штанів, вкороченого жакета без коміра і з накладними кишенями, та в чорному топі. Завершували образ чорні лофери.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Чупатова теж була одягнена у чорний костюм, який поєднала із блузою із яскравим принтом та чорними лоферами.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Перша жінка – Президент Словаччини, наймолодша лідерка в історії країни, екоактивістка та борчиня за права людей. Ось та, хто нині разом з усією Словаччиною опікується українськими вимушеними переселенцями в цій країні. Рада була поспілкуватися з пані Зузаною Чапутовою", - говориться у підписі до знімків.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Обговорили створення в цій країні (Словаччині) Українського культурного центру – другого після такого закладу в Литві. Це буде місце для зустрічей українців, де вони зможуть отримати інформацію та допомогу, місце для культурних та освітніх заходів. Мами навіть зможуть залишити тут на декілька годин своїх дітей або попрацювати за комп’ютером. Окрема подяка Словаччині за створення тимчасових екзаменаційних центрів для наших абітурієнтів – міністерства освіти двох країн на прямому контакті, словацька сторона забезпечує приміщення та комп’ютери", - також зазначила Зеленська.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Це дуже важливо для нас, бо освіта не повинна припинятися. Для України це така ж стратегічна сфера, як і медицина. Нагадаю, що Словаччина – одна з тих країн, яка прямо висловилася за кандидатство України в ЄС. Не забудемо вашої підтримки, словацькі друзі!" - резюмувала дружина президента.

  • Нещодавно стильна Олена Зеленська виступила перед слухачами у Давосі. Перша леді тримається, як і всі українці.
  • Олена Зеленська розповіла, як живе із дітьми під час війни. За словами першої леді, сьогодні її діти змушені прокидатися під виття сирен та ховатися у бункерах. Доньці президентського подружжя Олександрі зараз 17 років, а синові Кирилу – 9.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування