Лайм

25 числа він уже тримав зброю в руках: Харчишин розповів про службу сина на фронті

"24 лютого він підійшов до мене і почав роздавати накази"

Лідер українського гурту "Друга ріка" та батько трьох дітей Валерій Харчишин розповів про службу сина Дмитра. Він зазначив, що не бачився зі своєю дитиною близько трьох місяців, відколи в Україні почалася війна.

У "Сніданку з 1+1" Харчишин розповів, що його син захищає нашу країну від російських окупантів на фронті: "24 лютого він підійшов до мене і почав роздавати накази: "Прошу, потурбуйся про молодших, а я пішов воювати". 25 -го він уже тримав зброю в руках".

Фото: instagram.com/valeriy.kharchyshyn_dr

Артист не став приховувати, що спілкується з Дмитром за допомогою коротких повідомлень, де двома словами син розповідає про себе: "Короткі повідомлення - "плюс", "живий", "здоровий", "передислокувалися".

Харчишин їздив до Польщі та інших країн з благодійними концертами на підтримку України. Він поділився, що зміг кілька годин провести з двома іншими синами, які виїхали з України. "До цього ми не бачилися рівно два місяці", - сказав він.

Колишня дружина Валерія Харчишина із синами Фото: instagram.com/kuzya78

Через вторгнення РФ в Україну Валерій Харчишин залишився без будинку під Гостомелем. "Цей будинок під Гостомелем - частина мого життя. У ньому виросли і жили троє моїх синів. Я будував його за всі гроші, які я заробляв. Я боровся за нього, коли у мене відбирали землю, коли намахували будівельники шахраї - перебудовував майже все. Нещодавно я збудував поруч будиночок для батьків, які виявили бажання переїхати. Під час затяжної ковід-кризи. На останні гроші. Батьки не переїхали. Не встигли", - висловився співак з цього приводу.

Валерій Харчишин із дружиною Фото : facebook.com/valeriy.kharchyshyn

"У моїх дітей тепер немає "їхньої України". Їм нікуди повернутися. Вони про це ще не знають. Як і не знає мій старший син, який зараз на півночі захищає свій будинок... Там залишалися дві кішки, яких я ще кілька днів тому годував. Я не впевнений, що вони живі", - також говорив він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil