Лайм

Біллі Айліш на концерті поцілувала прапор України - його передала Jerry Heil

Американська зірка висловила підтримку українському народові

Днями лідер гурту Rammstein на своєму концерті підняв український прапор. Наразі підтримку Україні висловила американська співачка Біллі Айліш. Під час виступу володарка "Греммі" розгорнула синьо-жовтий прапор, а потім поцілувала його.

Його передала українська виконавиця Jerry Heil (Яна Шамаєва), яка прийшла на концерт співачки у місті Бонн (Німеччина) із "важливою місією". "Мені вдалося дати прапор Біллі Айліш, - поділилася Яна в Instagram. - Не без пригод, але вдалося! Ура!".

Фото: instagram.com/thejerryheil

Jerry Heil наперед підготувала прапор. Співачка попросила на рецепції чорний маркер і на синій частині подякувала Айліш за трек "Your power", який вона присвятила біженцям з України, щоб привернути увагу світу. На жовтому фоні було видно: Ukraine (Україна). Billie (Біллі).

Фото: instagram.com/thejerryheil

Українка в'язала квиток у другу фан-зону, але змогла пролізти до першої та пробратися до сцени.

"Звичайно, ніхто не горів бажанням поступатися місцем. Мені доводилося говорити, що я з місією і повинна передати їй прапор. І так кожній людині, яка стояла переді мною на шляху до сцени, - поділилася Яна. - Були люди, які не оглядалися, як я їх не кликала і не чухала по спинці. Але в основному, народ дуже лояльний. А я нагадую, це концерт Біллі Айліш, де кожен хоче стати поближче".

Один із фанатів Біллі допоміг Яні та кинув прапор, але на сцену він не залетів, а впав біля. Співачка це помітила, спустилася та підняла українську символіку. Вона гордо розгорнула прапор, поцілувала його та продовжила концерт, тримаючи його в руках.

Після концерту Jerry Heil не змогла стримати емоцій: "Я не можу, я просто ридаю. Це настільки знаковий момент для мене. Я так переживала, що він упав. Думала, що це поганий знак, але вона його підняла".


Подивитися цю публікацію в Instagram

  • 29 травня у Берліні відбувся заключний концерт благодійного телемарафону #SaveUkraine. Українські зірки, зокрема і Jerry Heil, виступили біля Бранденбурзьких воріт зі своїми найактуальнішими піснями та звернулися до багатомільйонної аудиторії з проханням допомогти українцям.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували