Лайм

Легендарні рокери Metallica зібрали значну суму для України

На зібрані гроші будуть приготовлені обіди для українських біженців

Американський метал-гурт Metallica зібрав мільйон доларів для благодійної організації World Central Kitchen, яка безкоштовно годує українців, які постраждали від російської військової агресії.

4 квітня музиканти створили фонд All Within My Hands і закликали фанів приєднатися до їхньої кампанії, щоб зібрати мільйон для WCK. Самі учасники пожертвували від себе 500 тисяч доларів. І ось, через два місяці рок-легенди досягли своєї мети.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Metallica (@metallica)


"Вау! Ми раді повідомити, що завдяки #MetallicaFamily наш благодійний фонд All Within My Hands досяг своєї мети 1 000 000 доларів!" - написав гурт на своїй сторінці в Instagram.

World Central Kitchen (WCK) – благодійний проект, який займається харчуванням людей, які постраждали від стихійного лиха, а після нападу Росії на Україну допомагає українцям, які стали біженцями чи переселенцями.

"Пройшло трохи більше трьох місяців з того часу, як WCK вперше почала підтримувати людей, переміщених усередині та за межами України, роздаючи обіди та продуктові набори сім'ям по всьому регіону, - сказав гендиректор організації Нейт Мук. - Ми так вдячні неймовірній сім'ї Metallica за підтримку наших зусиль".

Фото: instagram.com/metallica

"Ця війна з Україною змусила нас почуватися безпорадними та спустошеними через людей, які залишають свої домівки. Спостерігаючи за роботою WCK у Східній Європі, ми можемо бачити вплив нашого збору", - йдеться у заяві гурту.

  • Раніше американський актор Річард Гір продав на аукціоні раритетний автомобіль і передав виручені гроші благодійним фондам, які допомагають Україні, зокрема й організації World Central Kitchen.
  • World Central Kitchen – фонд, у співпраці з яким в Україну приїхав американський режисер Кері Фукунага. Творець "Справжнього детектива" та фільму про Бонда "Не час помирати" побував у Бучі, Бородянці, Гостомелі, Харкові та інших гарячих точках.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа