Лайм

Ще один пропагандист: Сергій Лазарев назвав ЗСУ нацистами та звинуватив у обстрілах Донбасу

Співак повторив улюблені тези пропаганди РФ

Сергій Лазарев, який на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну опублікував у соцмережах пост "Ні війні", але пізніше боягузливо його видалив, остаточно став на бік російської пропаганди.

Співак зі списку "зірок", які розпалюють війну в Україні, написав у Instagram, що "підтримує біженців із ДНР та ЛНР" і збирається допомагати депортації українських дітей до РФ. Так, він вирішив перевезти до Москви дівчинку з Донецької області, яка отримала поранення в Ясинуватій. При цьому він повторив тези пропаганди окупантів, що "Україна 8 років бомбила Донбас".

Фото: instagram.com/lazarevsergey

"На початку травня, коли нацисти обстрілювали Настін будинок, вона була тяжко поранена, - пише Лазарєв. - ЗСУ б'ють по живому - по школах, по лікарнях, по житлових будинках! Мама Насті говорила, що 8 років вони жили під бомбами, ховалися в підвалах. Я переоцінив, переосмислив багато. Беру під опіку ще трьох дівчаток - жертв нацистських обстрілів".

На брехню співака-рашиста в Instagram-історіях відповів Андрій Бєдняков - український актор і телеведучий, чий рідний Маріуполь та десятки тисяч його мешканців знищила армія РФ.

"А ось і Сергій Лазарев заговорив. Допоміг дуже сильно. І в пості виставив. Як і має робити справжній помічник, - написав він. - Війна - це жахливо. І діти не повинні вмирати і страждати. З цим я повністю згоден. Але ось я, Серьожа, спілкувався з дітьми без ніг та без рук. З дітьми, батьки яких загинули від бомб армії твоєї країни, Серьожа. З дітьми, які жили у своїх містах мирно та спокійно до 24 лютого. Ось тільки дивна історія. До 2014 року жили всі чудово. Донецьк Євро-2012 приймав. Океани прапорів українських по місту. Гімн на кожному кроці. А потім різко "нацисти прийшли" і давай школи обстрілювати. Приїжджай сюди, Сергію, "переоціни і багато переосмисли". Ми тебе також по школам і по лікарням поводимо. Пісні заспіваєш. Про Весну".

Фото: https://www.instagram.com/biedniakov/

Своє звернення ведучий закінчив лаконічно: "Діти не повинні вмирати. І якби ніхто на чужі території не заходив - ми жили б мирно".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита