Лайм

Леся Нікітюк запросила Сергія Лазарєва до Києва "шукати нацистів"

Ведуча зазначила, що у неї в оточенні зараз перебувають кілька сотень біженців із Донецької області

Російський виконавець Сергій Лазарєв 24 лютого опублікував у соцмережах пост, у якому написав "Ні війні", однак через деякий час він продемонстрував зовсім іншу позицію - цього разу абсолютно проросійську та пропутінську. Артист виклав нову публікацію, де назвав ЗСУ нацистами та звинуватив у обстрілах Донбасу. Він заявив, що "підтримує біженців із ДНР та ЛНР" і збирається допомагати депортації українських дітей до РФ.

Так, Лазарєв розповів своїм шанувальникам історію про те, як вирішив перевезти до Москви дівчинку з Донецької області, яка отримала поранення в Ясинуватій. При цьому він повторив тези пропаганди окупантів, що "Україна 8 років бомбила Донбас".

Фото: instagram.com/lazarevsergey

"На початку травня, коли нацисти обстрілювали Настін будинок, вона була тяжко поранена. ЗСУ б'ють по живому - по школах, по лікарнях, по житлових будинках! Мама Насті говорила, що 8 років вони жили під бомбами, ховалися в підвалах. Я переоцінив, переосмислив багато. Беру під опіку ще трьох дівчаток - жертв нацистських обстрілів", - йшлося у пості співака.

Фото: instagram.com/lazarevsergey

На пропагандистські заяви Сергія відреагувала українська телеведуча Леся Нікітюк. Вона запропонувала Лазарєву приїхати до Києва та "пошукати нацистів", про яких він так упевнено розповідає у мережі. Також Нікітюк зазначила, що у неї в оточенні зараз перебуває кількасот біженців із Донецької області. І всі вони говорять протилежне.

Фото: instagram.com/stories/lesia_nikituk

"Сергію, а от у мене людей 600 біженців з Донецької області інше кажуть! Може, зустрінемося обговоримо? Приїдь до Києва, будемо разом нацистів шукати! І є фото Насті? І контакти цього фонду з Донбасу?" – звернулась телеведуча до путінського артиста.

Пізніше Леся опублікувала скріншот листування з жителькою Донецької області, яка в шоці від нахабної брехні російського виконавця.

Фото: instagram.com/stories/lesia_nikituk

"Я не можу це читати. Як так можна. Я з Маріуполя, і це страх. Росія вбила моє місто, моє життя. Як він таке може писати?" – висловилася одна із підписниць.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкін відреагував на обстріл Харкова. Артист висловив співчуття потерпілим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна розірвала стосунки з молодим коханим. Причиною розриву став напружений робочий графік артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Військовий Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, показав свіже фото. Чоловік у колісному кріслі прогулювався разом зі своєю дружиною