Лайм

Розмову перервала повітряна тривога: Олена Зеленська у чорному костюмі дала інтерв'ю американському ТБ

Відео записувалося в Києві

Перша леді України активно спілкується з іноземними журналістами, щоб донести світові всю правду про російське вторгнення. Днями Олена Зеленська дала інтерв'ю американському телеканалу ABС, у якому закликала США не звикати до війни Росії проти України.

"Мені дуже хочеться, щоб весь світ, і американці також, не звикали до цієї війни. Так, від вас вона далеко, довго триває, і від неї можна втомитися, але, будь ласка, не звикайте, тому що якщо всі звикнуть, ця війна не закінчиться ніколи. Не звикайте до болю. І коли ви починаєте думати, що для цієї війни можуть бути якісь причини, це означає, що ви в зоні російської пропаганди. Будьте уважними, чуйте правду", - сказала дружина українського президента у розмові з Робін Робертс.

Фото: president.gov.ua

Інтерв'ю записувалося в Києві, який постійно заходиться під загрозою, як головна мета російських окупантів. Розмову перервала повітряна тривога – цей епізод також побачили американські глядачі.

"Якраз говорили про різницю між "спокійними" та "неспокійними" регіонами. Журналісти змогли пересвідчитися, що насправді в Україні немає спокійних регіонів. Бо Росія хоче знищити їх усі", - поділилася Зеленська в Instagram.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Перша леді також наголосила, що Україна не готова поступатися своїми територіями в обмін на "мир", як пропонують деякі російські та світові політики.

"Ми не готові поступатися своїми територіями. Не можна втратити свої території та бути спокійними надалі. Агресор не зупиниться на частині нашої території, не зупиниться, доки не знищить нас. Тож у нас немає вибору – ми повинні боротися за свою незалежність", - сказала вона.

Олена Зеленська для бесіди з представницею телеканалу ABС, який входить у "велику трійку" каналів США, обрала лаконічний образ. Перша леді одягла чорний костюм із широкими брюками, який поєднала з сорочкою небесного відтінку.

Фото: president.gov.ua

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil