Лайм

Тепер я мама: переможниця шоу "Холостяк" народила дитину у США

Друзі та підписники привітали Олександру з материнством

Олександра Шульгіна, яка перемогла в першому сезоні "Холостяка" з Максимом Чмерковським, вперше стала мамою. Дівчинка вагою 4 кг і зростом 55 см з'явилася на світ 3 червня у Лос-Анджелесі.

Про радісну подію щаслива мама повідомила у своєму блозі в Instagram. Дівчина також опублікувала відео, в якому вона пологовому будинку тримає на руках немовля.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Alessandra Shulgina (@alessandra_shulgina)

Шульгіна зізналася, що за 34 роки свого життя встигла багато зробити, проте народження дитини - наймасштабніший "проект". Вона зазначила, що з донечкою вони вже перебувають удома.

"Я багато чого зробила за 34 роки. Але це мій наймасштабніший "проект"! З величезним коханням і щастям ділюся, що зірочка прийшла до нас 3 червня. 41 тиждень. 4 кг і 55 см. Дякую заздалегідь усім за підтримку та теплі слова. Ми вже вдома, знайомимося. Тепер я мама. На годиннику 2:46. Годую грудьми і пишу цей пост. Щастя є. Будьте щасливі!" – йдеться у публікації.

Фото: instagram.com/alessandra_shulgina

Друзі та підписники привітали Олександру з материнством і побажали їй та доньці щасливого життя.

"Нехай росте здорова і красива", "Вітаю! Здоров'я мамі та малюку", "Сашуля, красуні! Нехай росте здоровенькою та щасливою! Дуже тобі личить бути мамою", "Яке щастя! Від душі вас вітаю! Здоров'я та щастя мамі та малюку", "Моя дівчинка люба! Вітаю тебе від щирого серця! Здоров'я міцного і щастя вашому малюку! Обіймаю міцно і люблю!", "Сашенька, вітаю вас із Суперменом", "Вітаю від щирого серця! Мені здається, що це найщасливіший момент життя!", "Яке це щастя, знаю! Здоров'я всій Вашій родині та нескінченного щастя та кохання", - написали люди в коментарях.

Фото: instagram.com/alessandra_shulgina

Нагадаємо, Олександра після участі у проекті "Холостяк" переїхала жити до США. Там у неї з'явився бойфренд, якого вона називає Суперменом. Шульгіна довго не показувала обранця, але на День святого Валентина цього року познайомила користувачів мережі зі своїм Другом Душі.

"Твого Супермена не існує! Він старий, лисий, товстий, мусульманин" і таке інше я чула від деяких. Поки вони писали ці речі, я тихенько насолоджувалася нашими стосунками, будувала їх по цеглинці та оберігала від чужих очей. Сьогодні, у день усіх закоханих, я хочу вас познайомити зі своїм Другом Душі. З чоловіком, якого шукала та знайшла. Якому довірилася і вирушила у захоплююче плавання. Я не писатиму, що на нас чекає кохання до труни, бо ніхто не знає. Але я знаю точно, що зараз нам добре разом і нехай буде так і далі", - написала тоді вона.

Фото: instagram.com/alessandra_shulgina

Крім того, заради свого коханого Шульгіна переїхала з Маямі до Лос-Анджелеса: "У вересні я прийняла кардинальне рішення для себе. Переїхати до Лос-Анджелеса з Маямі. Основною причиною звичайно було те, що тут живе Супермен. І хоч я не люблю ЛА. Я ризикнула. Обравши стосунки".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті