Лайм

Немає слів: Андрій Бєдняков показав страшні фото життя в окупованому Маріуполі

Люди виживають за умов гуманітарної катастрофи

Повномасштабна війна в Україні триває вже понад 100 днів, протягом яких російські окупанти продовжують знищувати Маріуполь та його мешканців.

Росіяни довели місто до повної гуманітарної та екологічної катастрофи. Як повідомляв радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі, маріупольці, які вижили після безперервних обстрілів, змушені боротися за російську гуманітарку через відсутність інших джерел їжі. Для цього потрібно записуватись у чергу на два-три дні вперед і годинами стояти на спеці без води та можливості її набрати.

На тлі катастрофи пропагандисти РФ у своїх сюжетах говорять про те, що "звільнений" Маріуполь "упорядковують". Уродженець багатостраждального міста на Донеччині Андрій Бєдняков показав фото, які красномовно демонструють "порядок" окупантів.

Фото: https://www.instagram.com/biedniakov/

"Життя налагоджується, говорили вони. Окупований Маріуполь. Наші дні. Нема слів", - написав український телеведучий.

Фото: https://www.instagram.com/biedniakov/

На опублікованих знімках люди у дворах готують їжу, кип'ятять воду та намагаються зарядити телефони. Навколо них - розруха, спалені машини, худі тварини та розбиті вибухами стіни будинків.

Фото: https://www.instagram.com/biedniakov/

Фотографії Маріуполя вразили користувачів мережі. "Я не знаю, що ненавиджу більше - цю нелюдську нечисть, що зробила таке, або безпорадність", - прокоментувала Маша Єфросиніна.

"Де б не ступила нога "асвабадителей", скрізь розруха, біль, сльози, розпач. Горіти їм у пеклі", - пишуть люди. "Для рашистів це і є нормальне життя". "А хіба це можна назвати життям? У таких умовах навіть виживання під питанням. Ще й спека і тотальна антисанітарія. Жодних умов, та які там умови, води немає! Жахіття у 22 році".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита