Лайм

Максим Галкін заступився за "улюблену Росію" та розповів, хто стоїть на шляху її розвитку

Гуморист записав звернення до росіян

Максим Галкін на концерті в Ізраїлі висміяв кремлівських пропагандистів Ольгу Скабєєву та Володимира Соловйова, що не сподобалося російським ЗМІ, які звинуватили пародиста у "поливанні брудом батьківщини". Сатирик записав відеозвернення, в якому зізнався у любові до Росії та російського народу.

"Окремі ЗМІ, розглядаючи шматочки з моїх концертів, з якими я зараз виступаю, намагаються подати те, що я роблю на сцені, як поливання брудом моєї батьківщини. Так от запам'ятайте, я за 28 років своїх виступів жодного разу, жодним словом не облив брудом свою рідну улюблену Росію", - сказав Галкін в Instagram.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

"Всі ці 28 років я пародіював політиків, висміював брехливих, жалюгідних пропагандистів та корумпованих чиновників, які обкрадають мій російський народ. І я маю як сатирик на це право. І буду це робити, як робив і раніше, - наголосив він. - Мої виступи нічим не відрізняються від усіх тих виступів, які були у численних містах Росії за всі ці роки”.

Галкін додав, що завжди був "не за подачки з державного столу", а за народ. І зараз хоче, щоб жителі Росії "жили у мирі, багатстві, а не в злиднях та ізоляції". Тому він продовжить висміювати російську владу та кремлівських пропагандистів, які "стоять на шляху розвитку Росії".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Максим Галкін (@maxgalkinru)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків