Лайм

Була команда мене очорнити: Галкін в Ізраїлі звернувся до брехливих російських ЗМІ

Артист вирішив роз'яснити ситуацію

Російський телеведучий і пародист Максим Галкін, який відкрито засудив вторгнення Росії в незалежну Україну, висловився про брехливі російські ЗМІ. Разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою та дітьми він виїхав до Ізраїлю ще в перші дні війни в Україні, проте все одно не позбавився від інформаційної атаки пропагандистських медіа.

Щоб якось роз'яснити ситуацію, що склалася, артист вирішив записати відеозвернення до російських ЗМІ і попросив припинити поширювати неправдиву інформацію про нього та його близьких. На своїй сторінці у Instagram Галкін опублікував відповідний ролик.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Максим Галкін (@maxgalkinru)

"Друзі, ви, напевно, здогадуєтеся, що за своє життя акторське я звик, що преса пише про мене небилиці. Але зараз я не можу не прокоментувати, бо той рівень замовної брехні в Росії про мене досяг апофеозу. Сьогодні видання та телеканали заявили про те, що я вже тут підозрююсь у чиємусь вбивстві, що я когось убив чи був свідком, поліція нібито мене затримала", - сказав Максим.

"Я розумію, що у вас команда мене очорнити і змішати з брудом, показати, наскільки мені тут погано. Ви вже написали, що я ходжу по перукарнях і скаржуся, що діти мої не можуть бути влаштовані в школу, і що Алла в передінфарктному стані, і в мене все так погано. Візьміть цей папірець, на якому ви це написали, і підітріться! Мені добре!" – продовжив він своє звернення.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

Закінчив свою промову пародист такими словами: "Влада не дає вам писати про те, про що варто. І вам залишається тільки писати жовту непотрібну брехню про артистів. Ну чому ви досі про мене пишете? Ви ж так переживали, що я займаю чиєсь місце, молоді таланти не прориваються. Пишіть про них. Пишіть про тих, хто патріотично налаштований. Відчепіться від мене! Комсомольці, теж мені, тьху!".

Максим Галкін - російський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий "Першого каналу" (у 2000-2008 роках та з 2015 року) та каналу "Росія-1" (у 2008-2015 роках). П'ятий чоловік народної артистки СРСР співачки Алли Пугачової. У лютому 2022 року Галкін висловився щодо вторгнення Росії в Україну. "З самого ранку на зв'язку з рідними та друзями з України! Не передати словами, що я відчуваю! Як це все можливо! Не може бути виправдань війні! Ні війні!" – написав він 24 лютого.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків