Лайм

Бог на війні є: Ксенія Мішина поділилася історією друга-бійця ЗСУ, який воює на передовій

"Молитись за наших воїнів - ось наше головне завдання!"

Українська акторка Ксенія Мішина розповіла неймовірну історію свого близького друга, з яким разом навчалася в університеті, а зараз він захищає Україну на передовій. Харизматичний творчий хлопець кілька разів намагався потрапити до ЗСУ, але його не хотіли брати, а сьогодні він воює в одній із найгарячіших точок.

Як розповіла артистка в Instagram, хлопець розповідає їй про жахіття війни без прикрас і після цього вона завжди плаче від страху та безсилля. Але одна розмова була особливою. "Тоді він сказав мені: "Ксю, одне знаю точно, Бог на війні є!". Саме ця розмова перевернула все в мені, адже якщо Бог на війні, значить все так, як потрібно, значить все, що потрібно – довіряти?", - написала Мішина. Далі пряме мовлення:

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Штаб. Лисичанськ. Кухня. На столі багато спільних чашок, з яких ми п'ємо. Я починаю заварювати чай і раптом розумію - мені потрібна МОЯ чашка, яка в моєму рюкзаку. Виходжу з кухні, проходжу коридор, роблю крок у двері і в кімнату мене заносить уже вибохова хвиля. До кухні прилетіла ракета, яка дивом не вибухнула, а розсипалася, зберігши наші життя. Ще недавно орки підірвали у Сєвєродонецьку хімічний завод, завдання було отруїти нас. Але вітер раптом повіяв у їхній бік! Знов ангели відвели! Ксю, таких історій море. Усі вони про Бога, про Бога на війні! Про його любов і справедливість. Моліться за нас, це те, що нам дуже треба".

Мішина закликає не забувати і молитися за наших захисників, які так відважно, з вогнем в очах та жагою до вільного життя захищають нашу землю від російських окупантів.

"Молитися за наших воїнів - ось наше головне завдання! Молитися надсилаючи їм енергію любові та віри! Молитися і відчувати гордість, адже наші вoïни це ті, хто чесно поставили собі питання: Хто якщо не я?", - наголосила Ксенія.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ксенія Мішина (@misha.k.ua)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента