Лайм

У Джастіна Бібера паралізувало частину обличчя - співак розповів про серйозне захворювання

Виконавець відмінив майбутні концерти

Канадський поп-R&B-виконавець Джастін Бібер зізнався, що страждає на серйозне захворювання, через яке половина його обличчя паралізована. Про недугу 28-річний співак розповів у своєму Instagram, запевнивши фанатів, що робить все можливе, щоб позбавитися хвороби, яка може призвести до плачевних наслідків.

"Ви, мабуть, можете бачити на моєму обличчі, що зі мною щось не так. У мене синдром Рамзі Ханта. Вірус вражає нерв у моєму вусі та мої лицьові нерви, а також викликає параліч обличчя. Як ви можете бачити, око не моргає, я не можу посміхатися на цьому боці обличчя, ця ніздря не рухається, - показує співак. - Я збираюся вилікуватися, роблю спеціальні вправи, щоб повернути своє обличчя до нормального стану".

Фото: instagram.com/justinbieber

Бібер зазначив, що це дуже серйозно, тому йому треба сповільнитись та відпочити. Цей синдром небезпечний тим, що може спричинити повний параліч обличчя або призвести до глухоти. Співак скасував заплановані концерти та попросив шанувальників поставитися з розумінням. Скільки часу піде на відновлення, поки не відомо.

"Ми не знаємо, скільки часу буде, але все буде добре. Я сподіваюся, і я вірю в Бога і я вірю, що все налагодиться", - сказав Джастін і попросив фанів молитися за нього.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Justin Bieber (@justinbieber)


  • Два роки тому Джастіну Біберу діагностували хворобу Лайма та хронічний мононуклеоз. Хвороби співака призвели до різноманітних ускладнень, включаючи серйозну депресію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита