RU  UA

Дізнатися

У Джастіна Бібера паралізувало частину обличчя - співак розповів про серйозне захворювання

Виконавець відмінив майбутні концерти

Канадський поп-R&B-виконавець Джастін Бібер зізнався, що страждає на серйозне захворювання, через яке половина його обличчя паралізована. Про недугу 28-річний співак розповів у своєму Instagram, запевнивши фанатів, що робить все можливе, щоб позбавитися хвороби, яка може призвести до плачевних наслідків.

"Ви, мабуть, можете бачити на моєму обличчі, що зі мною щось не так. У мене синдром Рамзі Ханта. Вірус вражає нерв у моєму вусі та мої лицьові нерви, а також викликає параліч обличчя. Як ви можете бачити, око не моргає, я не можу посміхатися на цьому боці обличчя, ця ніздря не рухається, - показує співак. - Я збираюся вилікуватися, роблю спеціальні вправи, щоб повернути своє обличчя до нормального стану".

Фото: instagram.com/justinbieber

Бібер зазначив, що це дуже серйозно, тому йому треба сповільнитись та відпочити. Цей синдром небезпечний тим, що може спричинити повний параліч обличчя або призвести до глухоти. Співак скасував заплановані концерти та попросив шанувальників поставитися з розумінням. Скільки часу піде на відновлення, поки не відомо.

"Ми не знаємо, скільки часу буде, але все буде добре. Я сподіваюся, і я вірю в Бога і я вірю, що все налагодиться", - сказав Джастін і попросив фанів молитися за нього.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Justin Bieber (@justinbieber)


  • Два роки тому Джастіну Біберу діагностували хворобу Лайма та хронічний мононуклеоз. Хвороби співака призвели до різноманітних ускладнень, включаючи серйозну депресію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Александр Положинский 2 года служит в ВСУ – лидер группы Тартак показал военную форму, сгоревшую на Углегорской ТЭС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Дочь ведущего Константина Грубича погибла в результате аварии в 2014 году - шоумен ответил, удалось ли найти виновных

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Первая леди Украины Елена Зеленская приняла участие в открытии выставки "Гаага - Киев" в Музее Ханенко - образ жены президента