Лайм

Леді Газі запропонували роль Гарлі Квінн у продовженні фільму "Джокер" із Хоакіном Феніксом

Картина може вийти у форматі мюзиклу

Американська виконавиця Леді Гага може знятися разом із Хоакіном Феніксом у продовженні фільму "Джокер" режисера Тодда Філіпса. Якщо її участь у фільмі буде підтверджена, то вона виконає одну з головних ролей - роль Гарлі Квінн, напарниці та обраниці Джокера. Наразі артистка веде попередні переговори з Warner Bros щодо цього питання.

Видання The Hollywood Reporter також повідомляє, що замість психологічного трилера, яким була перша частина, стрічка може вийти у форматі мюзиклу. Відомо, що робоча назва картини – "Безумство для двох". Про це нещодавно розповів сам Філліпс. Картина стане продовженням стрічки 2019 року, за яку Хоакін Фенікс отримав "Оскар". Тоді фільм зібрав у прокаті понад мільярд доларів, маючи бюджет у 55–70 мільйонів доларів.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Todd Phillips (@toddphillips)

Подробиці про особливості ролі Гарлі Квінн у новому фільмі поки не уточнюються. В оригінальному коміксі Ніла Адамса Гарлі була психіатринею Джокера в лікарні Arkham Asylum. Вона закохалася в нього і стала йому допомагати в його злодіяннях.

Якщо участь Леді Гаги в сиквелі підтвердять, то це буде вже друга спільна робота співачки та Тодда Філліпса. У 2018 році він продюсував драму "Зірка народилася", головні ролі в якій виконали Леді Гага та Бредлі Купер.

Фото: instagram.com/ladygaga

У фільмі "Загін самогубць" роль Гарлі зіграла Марго Роббі, і її образ став культовим. Тепер у костюмі Гарлі вбираються на Гелловін по всьому світу.

Марго Роббі в ролі Гарлі КвіннФото: Youtube

Вперше інформація про продовження Джокера з’явилася ще у 2019 році – після успішного прокату першої частини Warner Bros. заявила про плани створити сиквел. Однак режисер "Джокера" спростував тоді ці чутки. Офіційно про роботу над картиною він повідомив лише 8 червня 2022 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину