Лайм

Netflix показав тизер 2 сезону "Гри в кальмара": коли вийде продовження

Нові подробиці про зйомки популярного корейського серіалу

Netflix випустив короткий тизер 2-го сезону хітового корейського серіалу "Гра в кальмара". Також творець шоу Хван Дон Хьок розповів, які персонажі повернуться у продовженні.

"12 років пішло на те, щоб втілити в життя перший сезон "Гри в кальмара", але знадобилося лише 12 днів, щоб "Гра в кальмара" стала найпопулярнішим серіалом Netflix за всю історію, - йдеться у заяві режисера Хвана. - Як сценарист, режисер і продюсер "Гри в кальмара", говорю велике спасибі фанатам по всьому світу. Дякую, що дивитеся та любите наше шоу".

Хван додав, що у "Грі в кальмара 2" знову з'явиться головний герой Сон Гі Хун (Лі Чжон Чже) і антагоніст у масці Фронтмен (Лі Бьон Хон). Також глядачі познайомляться з "бойфрендом" Йон Хі – гігантської ляльки-вбивці, яка стала символом смертоносної гри.

Фото: Getty Images

Другий сезон "Гри в кальмара" був анонсований після грандіозного успіху корейського серіалу восени 2021 року. Перший сезон став найпопулярнішим серіалом стрімінгової платформи за всю її історію, набравши 1,65 млрд. годин перегляду за перші 4 тижні після його випуску.

Точну дату виходу "Гри в кальмара 2" поки що не названо. За словами Хвана, прем'єра нових серій відбудеться ближче до кінця 2023 року або на початку 2024 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита