Лайм

Падають рейтинги: Маша Єфросініна розповіла, як європейці втомилися від новин про війну в Україні

"Люди поки що тримаються і допомагають, але іноді вони самі не знають, як реагувати"

Українська телеведуча Маша Єфросініна розповіла, що європейці втомились від новин про війну в Україні. За її словами, коли по ТБ довго розповідають про ситуацію в нашій державі, рейтинги програм значно падають, а компанії виходять в страшні збитки.

"В мене було інтерв'ю для величезного видання з багатомільйонною аудиторією. Я у них питаю: "А чому ви мені сказали, що інтерв'ю триватиме 15 хвилин і питання мені надіслали, а я була тв ефірі три з половиною хвилини? Технічні якісь проблеми?". Вони мені кажуть: "Подивіться, будь ласка, рейтинги. Коли йде мова про Україну, про війну - в нас крива йде просто донизу. Ми виходимо просто в страшенні збитки, в нас падають рейтинги". В Європі є вперше почула такий вислів: "Українські новини дуже токсичні", - сказала знаменитість в ефірі "Сніданку з 1+1".

"Я досі розподіляю, як люди ставляться, а як влада. Влада гірше себе поводить, люди все-таки багато роблять. Скільки я побачила різних штабів для допомоги. А поляки - оце для мене ікони зараз. Скільки вони всього роблять! Де б не був виступ, коли Україна - вони всі встають, всі плескають. В Польщі зараз навіть тренд: якщо ти допомагаєш Україні - ти крутий", - також додала ведуча.

Єфросініна розповіла, що іноді люди з різних куточків світу не знають, як реагувати на новини про війну в Україні і відчувають провину за те, що мають змогу жити під мирним небом.

"Люди поки що тримаються дуже сильно і допомагають, але іноді вони самі не знають, як реагувати. Я спокійно кажу іншим: "Ми з України, ми повертаємося, ми чекаємо на перемогу, ми багато працюємо. Як ви можете нам допомогти?". І люди навіть радіють, що їм не потрібно говорити весь набір слів, від яких вони відчувають провину за те, що мають мирне життя", - пояснила Марія.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Інколи люди не розуміють, що відбувається і кажуть: "Ну припиніть вже, щоб люди вмирали!". Я їм на це кажу: "Приїжджайте до нас в гості і ви все зрозумієте". Я кажу цю фразу кляту, але вона працює. Ніхто не може зрозуміти війну, допоки в їх будівлю не прилетить бомба", - підсумувала Єфросініна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Україна посіла 3 місце у фіналі "Євробачення-2024": хто виграв конкурс у Мальме

На "Євробаченні-2024" переміг представник Швейцарії Nemo - alyona alyona та Jerry Heil посіли третє місце у фіналі

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

alyona alyona і Jerry Heil виступили у фіналі "Євробачення-2024": як віддати за них голос

Як представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil виступили у фіналі конкурсу 11 травня