Лайм

Люди із бракованим генетичним кодом: Єфросініна жорстко висловилася про росіян

Зірка пояснила, чому росіяни продовжують вірити пропаганді

Українська телеведуча Маша Єфросініна, яка раніше пояснила, в чому звинувачує простих росіян, зробила нову заяву на їхню адресу. Вона опублікувала пост, у якому назвала росіян "людьми з бракованим генетичним кодом".

Також вона виклала відрізок розмови російського окупанта зі своєю дружиною. Його благовірна "дає добро" на те, щоби солдат ґвалтував українських жінок. При цьому вона просить нічого їй про це не говорити та користуватися засобами контрацепції. Розмову було перехоплено СБУ.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

"Все частіше натикаюся на коментарі: "Маша була такою приємною і стала такою злою, фуфуфу"; "Маша тільки ненависть розпалюєш, це не приведе до миру". Мені нах * уй не потрібен мир у спілкуванні з вашим народом! Ви, люди з бракованим генетичним кодом, зробили мене і весь мій народ такими до кінця наших днів!.. Ну, або до кінця ваших днів... І засуньте собі в сраку похмурі фрази "не всі росіяни такі". Ті, хто не такі, вже вчать другу мову! " – прокоментувала Марія почуте.

Крім того, в інтерв'ю "Фактам" телеведуча розповіла, чому росіяни продовжують вірити своїй злочинній владі та брехливій пропаганді. За словами Єфросініної, народу РФ простіше це робити, тому що вони "фізично почнуть помирати", якщо їм стане відома правда.

"Є ті, хто мислить: ми їх чуємо; ми бачимо, що вони втекли; ми бачимо, що їх небагато. Мовчать вони чи говорять – їм із цим жити. Я говорю про масу, яка бачить лише телевізор. Я думаю, що вони вірять у цей телевізор настільки сліпо і як барани в нього лупляться тільки тому, щоб не дати собі права ні на секунду зазирнути в Телеграм, у Youtube або ще кудись, і не усвідомити, який жах зробив Путін з їхньою нацією, бо тоді вони фізично почнуть вмирати... Все, що робить російська пропаганда, - це тримає і веде їх за цю дудочку, тому що людська психіка не здатна буде переварити той пи*дець, до якого приведена їхня нація. Як люди слабкі і зомбовані за 30 років, вони за цю дудочку вхопилися зубами і йдуть під неї, бо інакше їм пи*дець", - заявила телеведуча.

  • Раніше Єфросініна розповіла про реакцію росіян на її заклики до протестів.
  • Маша Єфросініна жорстко відповіла путінському прихвостню Баскову. Знаменитість впевнена, що зірки-рашисти бачили знімки вбитих російськими окупантами мирних жителів.

Новини партнерів

Читайте також

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео

Рожевий ліс, "скелети" та динамічні танці: яким був виступ Сан-Марино на "Євробаченні-2024"

Представниця Сан-Марино на Євробаченні 2024 Megara вразила епатажним образом та сміливим номером - відео виступу