Лайм

Згадую і усміхаюсь: Влад Яма вшанував пам'ять Григорія Чапкіса і розповів про кумедний випадок у гримерці

Народного артиста України немає з нами вже рік

З початку російського вторгнення український хореограф Влад Яма майже не з'являється у соцмережах. Проте днями танцюрист опублікував допис, який присвятив першим роковинам смерті Григорія Чапкіса. Народний артист помер 13 червня минулого року на 92-му році життя.

Суддя "Танців з зірками" опублікував в Instagram архівну фотографію, зроблену за лаштунками танцювального шоу та написав: "Давайте згадаємо маестро Григорія Миколайовича Чапкіса. Сьогодні рік, як його немає з нами. Але його харизму, жарти та танці я не забуду ніколи".

Фото: instagram.com/vladyama_official

Влад також розповів кумедну історію, згадуючи яку завжди усміхається.

"Якось ми сиділи поруч під час мейк-апу і він сказав дівчатам гримерам: "Мене зробіть молодшим за Яму!", - поділився хореограф. - Згадую і усміхаюсь... Пам'ятаємо".

Підписники танцюриста вшанували пам'ять Чапкіса у коментарях під дописом та поділилися своїми спогадами.

"На дитячому фесті 1,5-2 роки тому, поки до виступу готувався наступний дитячий колектив і одна мама розставляла дітей на місця, голова журі Григорій Миколайович, дивлячись на неї, сказав: "А матусю мені на коліна!" Вічна пам'ять".

"Як не вистачає Григорія Миколайовича. Переглядав відео сьогодні, хотілося згадати ті важливі моменти. Бог посилає таких людей, щоб ми піднімали себе, навіть у такі складні часи".

"Григорій Миколайович був дивовижною, цікавою, життєлюбною і харизматичною людиною! Людина - легенда! Для багатьох це приклад того, яким професіоналом можна стати завдяки своїй працелюбності. Світла пам'ять!".

Фото: instagram.com/gregory_chapkis

Останні кілька місяців 91-річний Григорій Чапкіс хворів. У середині грудня 2021 року хореограф потрапив до лікарні із запаленням легенів. Перед Новим роком артиста виписали, але незабаром лікарі наполягли на повторній госпіталізації. Увечері 13 червня Чапкіс помер у колі своїх рідних.

  • Нещодавно онук покійного Григорія Чапкіса потрапив у ДТП. Мама хлопчика показала фото з лікарні та розповіла, що синові наклали 20 швів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші