Лайм

Вирвані з корінням, але згуртовані: Іван Дорн знявся у ролику ООН про українських біженців

"Присвячується кожному сміливому та вольовому українцю"

Український виконавець Іван Дорн, який нещодавно назвав умову, за якої готовий повернутися до Москви, знявся у ролику ООН про українських біженців. Автори короткометражного фільму звернули увагу на посттравматичний синдром, який виникає у людей, які втекли від війни в Україні.

Артист опублікував відповідне відео у своєму блозі в Instagram. Так, у ролику, який триває кілька хвилин, можна побачити, як українців змінила війна. Навіть коли вони перебувають у безпеці, гучні звуки повертають їх до бомбардувань, а спалах світла – до вибухів.

Страх, розгубленість, тривога, панічні атаки – всі ці відчуття вже котрий місяць поспіль переживають українці. Весь спектр цих емоцій продемонстровано у відео.

"Вирвані з корінням, але згуртовані. Пишаюсь своєю благородною нацією, ми будемо захищати нашу незалежність, ми будемо захищати свій дім. Присвячується кожному сміливому та вольовому українцю" - прокоментував короткометражний фільм Дорн.

В описі до ролика говориться, що "фільм про українських біженців знятий на підтримку всіх вимушених переселенців".

"Коли феєрверк звучить як постріл. Коли сирени звучать як крик. Коли звичайні двері звучать як кинуті бомби. Біженці потребують солідарності та любові, щоб залікувати шрами війни. Фільм з українськими біженцями несе потужне послання єдності напередодні Всесвітнього дня біженців", - написали автори ролика.

Люди у коментарях зазначили, що відео дуже тонко передає всі ті відчуття, які доводиться переживати всім українцям. "Так, тонко відчуття більшості людей", "До сліз! Так болить. Відео в саме серце", "Знято геніально і так правдиво! Ми потрібні один одному", "До глибини душі", "Без сліз неможливо дивитися", - висловилися користувачі мережі.

Фото: instagram.com/dorn_ivan

Нагадаємо, наразі Іван Дорн з сім'єю живе в Парижі. Він виступає на благодійних концертах у різних куточках світу та збирає гроші на гуманітарні потреби нашої країни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр