Лайм

Нам не потрібно до вас їздити: Іван Дорн назвав умову, за якої готовий повернутися до Москви

Співак висловив свою позицію

Наприкінці квітня російські ЗМІ опублікували імена українських артистів та телеведучих, яким на 50 років заборонили в'їзд до РФ. Серед них – Антон Птушкін, Коля Серга, Андрій Бєдняков, Потап та Настя Каменських, Світлана Лобода, Монатік, Святослав Вакарчук, Андрій Данилко, Дмитро Комаров, Женя Мільковський, Юрій Каплан, Аліна Паш, Надя Дорофєєва та Позитив, Міла Савицька. У списку опинився і український виконавець Іван Дорн. Він прокоментував ситуацію та зазначив, що зовсім не засмутився через це, а до Москви готовий повернутись лише тоді, коли вона буде під прапором України.

"Може, приїдемо тоді, коли Москва буде під українським прапором. Почнемо з Краснодарського краю, заберемо його назад, Таганрог, решту, а потім до Москви дійдемо, поставимо прапор. Скажемо: Нам не потрібно до вас їздити, тепер ви до нас будете їздити", - сказав співак в інтерв'ю Фактам ICTV.

Також знаменитість розповів, як збирається відзначати похорони Володимира Путіна. За словами Дорна, у нього на цей випадок уже є пляшка горілки та святковий салют.

"Я не жалкую про те, що не побачу його похорони. Я не бачив похорону Сталіна, так і Путіна не побачу. Нічого страшного. Я б відсвяткував сто відсотків. У мене вже пляшка горілки стоїть на цей день і салюти!" - заявив артист.

Фото: Getty Images

Музикант зізнався, що після перемоги України у війні з Росією хоче разом з іншими українськими виконавцями влаштувати святковий концерт: "Дуже хочу повернутися до Києва і влаштувати великий концерт разом з іншими нашими артистами. Я хотів би побачити всіх живими, всіх своїх рідних, друзів. І просто людей, жителів Києва, яких і зараз продовжують обстрілювати, як майже всю Україну. Але свято нашої перемоги буде реально класним! Я його дуже чекаю і, сподіваюся, воно відбудеться якнайшвидше!".

Відомо, що зараз Іван Дорн перебуває за кордоном, де бере участь у благодійних концертах на підтримку України.

  • Тим часом зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна назвала єдиного колегу з РФ, який підтримав Україну. Актор знімався у багатьох українських серіалах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита