Лайм

Ведучий Слава Дьомін розповів про симпатію до Злати Огнєвіч та чому його не взяли у "Холостячку"

Взяти участь в шоу йому запропонували організатори

Слава Дьомін міг би стати учасником другого сезону шоу "Холостячка" і поборотися за серце Злати Огнєвіч. Взяти участь в реаліті ведучому запропонували організатори, проте він не пройшов кастинг.

В інтерв'ю YouTube-каналі Dorotye ведучий розповів, що напередодні зйомок спілкувався з представниками проекту. "Подзвонила мені продюсер лінійна, сказала, що ви будете жити в будинку... Я їй кажу: "Я не зможу жити, у мене ефіри. Я не зможу на два місяці або на три виїхати". Ну, нібито, якось щось придумаємо", - згадує Дьомін.

Слава Дьомін Фото: instagram.com/slavademin_official

Потім чоловікові зателефонувала редактор і в грубій формі почала задавати різні запитання: Навіщо вам це шоу? А ви розлучилися вже? Чому ви не розлучилися? А коли плануєте подавати на розлучення? Що ви хочете від Злати?

Слава відповів, що не живе з дружиною, з якою недавно розійшовся після 13 років стосунків, але офіційно оформляти розлучення вони поки не поспішають.

Слава Дьомін з дружиною Фото: instagram.com/slavademin_official

Дьомін зізнається, що йому не потрібен був проект "Холостячка", хоча не виключає, що спробував би стати учасником. До того ж, він відчуває велику симпатію до Злати Огнєвіч, і вона про це знає.

"Мені дуже подобається Злата Огнєвіч. І Злата знає моє ставлення до неї. Вона мені дуже подобається, дуже імпонує як людина, як дівчина", - каже ведучий.

  • Тим часом Злата Огнєвіч обрала 16 претендентів з 25, які і стали учасниками шоу "Холостячка-2". У новому сезоні багато чоловіків з дітьми.
  • Підприємець з Києва Андрій Задворний, який став одним з фаворитів Злати Огнєвіч після першої вечірки, відповів на головне питання своїх дописувачів: навіщо він прийшов на шоу "Холостячка".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук у період повномасштабної війни живе у Києві та займається акторством - що відомо про життя знаменитості

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталія Могилевська розповіла, які страви люблять готувати її чоловік та 12-річна донька. Артистка також наголосила, що ретельно слідкує за раціоном харчування

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадій Вітер розповів, що розчарований поведінкою Олега Винника. Наразі знаменитості не спілкуються