Лайм

Даніель Салем на фронті отримав контузію і оглух на одне вухо

Шоумен-захисник розповів про самопочуття

Український телеведучий Даніель Салем – один із знаменитостей, які сьогодні служать у ЗСУ. В Instagram він часто показує свою небезпечну роботу, а тепер розповів про контузію, яку отримав під час зіткнення із ворогом.

Фото: https://www.instagram.com/daniel_jihad_salem/

Шоумен опублікував відео, де разом із побратимами їде в автомобілі. Вони говорять про евакуацію "трьохсотих" - поранених військових. Виявилося, перед цим у посадці відбулася перестрілка, в якій довелося взяти участь і Салему. У цьому інциденті чотири бійці зазнали поранень і травм, і Даніель став одним із них.

Фото: https://www.instagram.com/daniel_jihad_salem/

"Близько… Люблю тебе, моя Україно! Не втомлююся тобі це говорити! Воїни! Козаки! Брати! Ліве вухо навряд чи чутиме, легка контузія. А так у строю," - розповів він про своє самопочуття.

Згідно з визначенням МОЗ України, контузія - це один із наслідків потрапляння під вибухову хвилю. Серед її симптомів – дезорієнтованість, втрата свідомості, нудота та блювання, сильний головний біль, проблеми із зором та слухом, погіршення пам'яті чи амнезія, зміни психоемоційного стану.

Даніель Салем – український ресторатор та телеведучий арабського походження. У юності учасник шоу "Танці зі зірками" та "Голос країни" брав участь у ліванській війні на батьківщині батька. Пізніше він став учасником бойових дій у російсько-українській війні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля